Donna.gr

Follow Us

Menu

Προβλέψεις για την εβδομάδα 20 – 26 Ιουλίου 2015

aries-horoscope-2014-150x150ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά γίνονται διάφορα ανοίγματα που δεν ανταποκρίνονται στο ύψος των απαιτήσεών σας. Ωστόσο βλέπετε πιο καθαρά τις αλλαγές εκείνες που έχουν αρχίσει να γίνονται. Αρχίζετε τελικά να παίζετε σημαντικότερο ρόλο στο περιβάλλον σας, βρίσκετε τη χαμένη σας γοητεία και επεκτείνεστε περισσότερο κοινωνικά. Όμως, επαγγελματικά θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες που θα σας ωριμάσουν.  Ο έρωτας σας εμπνέει και σας φτιάχνει απίστευτα τη διάθεση. Αυτή την εβδομάδα είστε τόσο ευχαριστημένοι, που περπατάτε με το χαμόγελο στα χείλη. Το να έχετε μια σχέση, αυτό και μόνο, δεν είναι ικανοποιητικό. Κάντε ότι χρειάζεται για να περάσει αυτή η σχέση σε μια καλύτερη φάση.

taurus-horoscope-2014-150x150

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικές συμφωνίες ή επαγγελματικές προτάσεις που σας είχαν γίνει, χρειάζονται επανεξέταση. Μία σύνθετη εβδομάδα, που θα σας απασχολήσουν πολλά θέματα και διάφοροι άνθρωποι. Βάζετε τη ζωή σας σε νέες βάσεις, ενώ αποφασίζετε να πολεμήσετε και να υπερασπιστείτε ανοιχτά, όλα αυτά που από χρόνια πιστεύατε και θέλατε. Οικονομικά θα υπάρξουν δυσκολίες. Φιλίες, ή συνεργασίες, θα αναθεωρηθούν. Όμως τελικά οι φίλοι σας είναι στο πλευρό σας και έχουν καλές ιδέες για σας. Στην εβδομάδα αυτή, μπορούν παρουσιαστούν προοπτικές έντονων εξελίξεων, στις οποίες ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτός όμως ο τομέας δεν πρέπει να σας δημιουργεί σύγχυση.

gemini-horoscope-2014-150x150

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και το κλίμα είναι ευμετάβλητο και οι διαθέσεις των ανθρώπων ασταθείς, εσείς θα διατηρήσετε μια δυναμική ισορροπία και θα εκφράζεστε εντονότερα, ειδικά αν ανήκετε στους καλλιτεχνικούς τύπους του ζωδίου σας. Οι επιχειρηματίες θα έχετε νέες ιδέες που θα πάνε πολύ καλά στην πρακτική τους εφαρμογή. Ότι καταφέρετε, θα το βρείτε μπρος σας αλλά και ότι αφήσετε θα σας απαλλάξει από το βάρος του. Οικονομικά θα πρέπει να είστε πολύ πιο προσεκτικοί. Πρέπει να επανεξετάσετε ένα επαγγελματικό θέμα ειδικά αν πρόκειται για μια κίνηση καριέρας. Έντονα και βαθιά τα συναισθήματά σας αυτή την περίοδο αλλά μάλλον για λάθος άνθρωπο.

cancer-horoscope-2014-150x150

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η περίοδος ίσως φέρει καθυστερήσεις στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Προσέξτε κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους. Οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες. Δυστυχώς είστε αναγκασμένοι να ζείτε κάτω από σκληρές συνθήκες. Μην εμπλακείτε ποτέ σε καταστάσεις που θα σας στεναχωρήσουν. Αλλάζουν και οι ισορροπίες και στα οικονομικά σας. Πρόοδο και στα επαγγελματικά σας αλλά θα απαιτηθούν και μερικές θυσίες. Αποφύγετε να δημιουργήσετε αντιθέσεις ή ρήξεις με ανθρώπους του επαγγελματικού σας χώρου. Αυτό το διάστημα ίσως να φέρει το τέλος μιας σχέσης, ενώ νέες ερωτικές περιπέτειες δεν θα σας αποζημιώσουν. Για σας που ψάχνετε να βρείτε μία σχέση, η εποχή δεν είναι κατάλληλη.

leo-horoscope-2014-150x150

ΛΕΩΝ

Η εποχή αυτή φέρνει επανάσταση σε σχέσεις και ιδέες. Στον επαγγελματικό τομέα θ’ αλλάξουν τα πράγματα προς όφελός σας. Θα συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, θα γνωρίσετε πράγματα που θα θαυμάσετε και να γίνουν αιτία να χάσετε προς στιγμήν το κριτήριο της λογικής σας. Προφυλάξτε όσο μπορείτε την προσωπική σας ζωή.  Η σχέση σας αποκτά άλλη διάσταση αυτή την εποχή. Είναι εποχή ιδανική γι’ αυτούς που έχουν σχέση και τα πήγαν καλά το τελευταίο διάστημα. Αν όμως υπήρχαν ρήγματα και μελαγχολίες τότε καλύτερα πείτε αντίο. Πρέπει να έχετε μεγαλύτερη φαντασία. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα, αλλά μην το παρακάνετε στα έξοδα.

virgo-horoscope-2014-150x150

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι άλλοι δεν είναι τόσο εύκολοι μαζί σας γιατί η καριέρα και η δουλειά απαιτεί μεγαλύτερη αφοσίωση. Όμως εσείς φαίνεστε αποφασισμένοι να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε καινούργιο ενδιαφέρον. Η διάθεσή σας είναι καλύτερη, ο ρομαντισμός σας φτάνει στα άκρα, αλλά, μερικές φορές οι απαιτήσεις σας είναι απόλυτες. Η εποχή σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε και να διορθώσετε τις ατέλειές σας σε επαγγελματικά ή σπουδές. Ο έρωτας θα αγγίξει τα όρια του οράματος, άλλα το καλό της εποχής έχει να κάνει με την ψυχολογική και αισθηματική σας αναβάθμιση, που θα ολοκληρωθεί.

libra-horoscope-2014-150x150

ΖΥΓΟΣ

Πολλή δουλειά είναι μέσα στο πρόγραμμα, με πολλές αντιξοότητες και δυστυχώς ιδρώτας. Οι συμπτώσεις έχουν τη σκοπιμότητά τους. Αυτές τις μέρες το συναίσθημα θα παίξει κυρίαρχο ρόλο. Η ατμόσφαιρα θα μεταβάλλεται, οι άνθρωποι θα είναι άλλοτε εύκολοι άλλοτε δύσπιστοι, στη συνεργασία τους μαζί σας. Φανείτε υπομονετικοί αλλά μη χάνετε χρόνο όταν έχετε ήδη πάρει τις αποφάσεις σας. Μην είστε απρόσεκτοι και υπερβολικοί στη διοχέτευση της ενέργειάς σας. Ο έρωτας θα προβάλλει τις απαιτήσεις του, αλλά και η φήμη σας θα απλωθεί ανάλογα με τις πράξεις σας. Προσπαθήστε να προσελκύσετε κοντά σας νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν ερωτικά.

scorpio-horoscope-2014-150x150

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην ανοίγετε συζητήσεις με ανθρώπους που ξέρετε ότι δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Θα έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά υπάρχει κίνδυνος να μην το καταλάβετε, γιατί παράλληλα αυξάνονται και τα έξοδα. Φανείτε δυνατοί σε κάθε οικονομικό ή περιουσιακό θέμα και αποφύγετε αγοραπωλησίες ή επενδύσεις, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Προσπαθήστε να κρατήσετε «αποστάσεις» για να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Το περιβάλλον σας πάντως είναι πολύ θετικό. Αλλάζετε συχνά συμπεριφορά και εκπλήσσετε μέχρι που ανησυχείτε τη σχέση σας με την εγωιστική σας στάση, τις παιδικές σας εκρήξεις και την ανυπομονησία σας.

sagittarius-horoscope-2014-150x150

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ αποφασιστική εβδομάδα για τη σχέση σας. Προσπαθήστε και επιμείνετε σε μια αναλυτική συζήτηση, που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα τελείως. Μη φοβάστε, γιατί οι σχέσεις αυτές θα καταλήξουν να είναι πιο τρυφερές και πιο αληθινές. Η αυταρχικότητά σας όχι μόνο δε θα σας βοηθήσει αλλά αντίθετα θα ψυχράνει περισσότερο το κλίμα. Προσέξτε ενέργειες και συζητήσεις που κάνετε και οργανώστε τις επιδιώξεις σας μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια. Στον επαγγελματικό τομέα, όλα φαίνονται να υπόσχονται βελτίωση και δε θα ήταν άσχημο να φροντίσετε να εξασφαλίσετε την υποστήριξη των ανθρώπων, που μπορούν να συμβάλλουν σ’ αυτήν. Ευχάριστη η ατμόσφαιρα στο σπίτι.

capricorn-horoscope-2014-150x150

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνθήκες ίσως φέρουν μια ξαφνική αλλαγή στην εργασία σας, που παρά τις πρώτες ενδείξεις, θα είναι μάλλον για το καλό σας. Μη σταματήσετε τις προσπάθειές σας για τους επαγγελματικούς σας στόχους και προσπαθήστε να διερευνήσετε την κοινωνική σας δραστηριότητα. Αν υπάρχουν παράπονα και ερωτήσεις που δεν τολμάτε να ρωτήσετε, συζητήστε τα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.  Νέες γνωριμίες που φαίνονται εντυπωσιακές, ας εξεταστούν καλύτερα με την πάροδο του χρόνου. Μην αποφεύγετε τις συγκρούσεις ελπίζοντας ότι οι διαφορές θα ξεχαστούν. Ορισμένοι, μπορεί να απογοητευθείτε από την συμπεριφορά ενός αγαπημένου σας ανθρώπου.

aquarius-horoscope-2014-150x150

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά την προοδευτική πορεία στην εργασία σας που απαιτεί αρκετό κόπο και υπομονή, πρέπει να θυμάστε, πως κάθε μεταβατική κατάσταση δεν είναι εύκολη, ούτε σύντομη. Οι αλλαγές που θα γίνουν, πρέπει να υπαγορεύονται από τις δικές σας βαθύτερες ανάγκες και να είναι ζυγισμένες με πολλή σκέψη. Αυτή την εβδομάδα χωρίς να υπερβάλλετε, εντυπωσιάζετε το περιβάλλον σας, με την ευστροφία σας και κατακτάτε τους άλλους με τις επίμονες ιδέες και επιθυμίες. Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, όλα πηγαίνουν περίφημα. Προσέξτε όμως την καθημερινότητα, που λειτουργεί εναντίον σας. Όσοι δεν έχετε κάποια σχέση θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

pisces-horoscope-20141-150x150

ΙΧΘΕΙΣ

Όλα δείχνουν ότι την εποχή αυτή περνάτε μια μεταβατική κατάσταση, μετά την οποία πολλά στην προσωπική και την οικογενειακή σας ζωή θ’ αλλάξουν. Αυτό το διάστημα θα πάρετε αποφάσεις για οικονομικά αλλά και οικογενειακά θέματα. Είναι ωστόσο σκόπιμο να μην κάνετε τίποτα βιαστικό και παρορμητικό. Είστε δυναμικοί, γεμάτοι ζωτικότητα και αισιοδοξία. Όμως, κάπως καταπιέζετε τους άλλους με τις επίμονες ιδέες και επιθυμίες σας. Δεν αφήνετε ευκαιρίες να πάνες χαμένες, αλλά μην υπερβάλλετε, προκαλώντας ανθρώπους που σας αγαπούν. Αισθάνεστε πολύ ερωτικοί αλλά είστε υπέρ του δέοντος παρορμητικοί και εκδηλωτικοί. Προσέξτε μην κουράσετε τον σύντροφο σας.

 


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 20.34 φορές

Categories:   Κώστας Λεφάκης

Comments

  • Τιτιβίκος

    Posted: 24 Ιουλίου 2015 17:17

    Τιτιβίκος

    @wwwdonnagr νταξει τελειο κραγιόν οκ

17 − five =