Donna.gr

Follow Us

Menu

Προβλέψεις για την εβδομάδα 27 Ιουλίου – 2 Αυγούστου 2015

aries-horoscope-2014-150x150ΚΡΙΟΣ

Προετοιμαστείτε για κάποιες αντιξοότητες σχετικά με ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό θέμα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες που μπορούν να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Μια σημαντική για σας σχέση μπορεί να κινδυνέψει στις αρχές Αυγούστου. Μην παραμελείτε προβλήματα υγείας ενός δικού σας ανθρώπου και οργανώστε το χρόνο σας έτσι ώστε να ξεκουραστείτε και να ψυχαγωγηθείτε για μερικές μέρες. Αυτό το καλοκαίρι εγκαινιάζει μια μεταβατική περίοδο στη ζωή σας που θα χρειαστεί να υποστηρίξετε τις ιδέες σας έμπρακτα συχνά κόντρα στις αντιλήψεις δικών σας ανθρώπων. Μια καλή στιγμή μπορεί να συνοδευτεί αιφνίδια με μια απίθανη δοκιμασία.

taurus-horoscope-2014-150x150

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να οργανώσετε το χρόνο σας έτσι ώστε να ξεκουραστείτε πραγματικά το καλοκαίρι. Αποφύγετε τις πολλές άσκοπες μετακινήσεις και διαλέξτε με προσοχή τις παρέες σας. Ακόμα μην συζητάτε για τα σχέδια και τα προσωπικά σας και αποφύγετε διαφωνίες στο άμεσο περιβάλλον σας. Νέα προβλήματα υπάρχουν στα οικογενειακά σας ενώ οι γενικότερες εξελίξεις καλλιεργούν τις εξελίξεις για το μέλλον της δουλειάς σας. Ένα γεγονός θα τονίσει την ανασφάλεια για άλλους ερωτικά και για άλλους οικονομικά. Αναγκάζεστε να πάρετε καινούργια μέτρα στην διαχείριση των χρημάτων σας. Στα ερωτικά οι χαρές είναι πρόσκαιρες.

gemini-horoscope-2014-150x150

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τα προσωπικά σας προβλήματα, ώστε να προχωρήσετε αργότερα στις ουσιαστικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Είστε εγκλωβισμένοι από οικονομικά προβλήματα ενώ δεν είναι εύκολη η πραγματοποίηση των σχεδίων σας για μια ακόμα φορά. Ωστόσο μπορείτε να επιτύχετε μετακινήσεις ή κάποιες σύντομες διακοπές αν τις οργανώσετε πολύ καλά. Τα αισθηματικά σας συνεχίζουν να βρίσκονται σε κατάσταση ρευστότητας ή ασάφειας.

cancer-horoscope-2014-150x150

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στις 31 του μήνα και ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο σας διατηρεί την ένταση σε όλους τους τομείς και σας εκθέτει άλλοτε σε ταλαιπωρίες και άλλοτε σε εκνευρισμούς. Είναι σκόπιμο να οργανώσετε σωστά την δραστηριότητα σας και να μην είστε βιαστικοί στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Να έχετε υπομονή με τους άλλους και με τα προβλήματα τους. Φροντίστε να διαθέσετε κάποιες μέρες για την ξεκούραση σας, σκεφτείτε από τώρα τις εξελίξεις στην εργασία σας και μην χάνετε ευκαιρίες για διευκόλυνση στα οικονομικά σας.

leo-horoscope-2014-150x150

ΛΕΩΝ

Οι μέρες θα κυλήσουν πολύ γρήγορα, η δεύτερη πανσέληνος του Ιουλίου φέρνει ραγδαίες εξελίξεις αλλά και κάποιες αναταράξεις στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Μέσα στην μαχητικότητα σας θα βάλετε αρκετά πράγματα στην θέση τους και θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο γύρω σας. Αυτό το ξεκαθάρισμα όμως θα έχει συνέπειες και οικονομικές και συναισθηματικές. Η καλύτερη τακτική είναι να κερδίσετε αθόρυβα έδαφος και να μπορέσετε αργότερα να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Ελέγχετε τον εαυτό σας στις ερωτικές του παρορμήσεις.

virgo-horoscope-2014-150x150

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ δουλειά και επαγγελματικά προβλήματα, μετακινήσεις, γνωριμίες και οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν τις μέρες αυτές. Φανείτε προνοητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες στην διαχείριση τους. Υπερασπιστείτε την εργασία σας, αποφύγετε εμπλοκή σε καταστάσεις περίεργες και καλλιεργείστε την ψυχραιμία και την υπομονή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα σας φέρει σύντομες χαρές αλλά και θα σας προϊδεάσει για αυτά που θα ακολουθήσουν το προσεχές φθινόπωρο.

libra-horoscope-2014-150x150

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήνετε στην τύχη οικογενειακά ή επαγγελματικά ζητήματα γιατί μπορεί να πάρουν ανεπιθύμητες διαστάσεις. Μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις φίλων και σε πρόσκαιρες καλές τους στιγμές. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και αναζητήστε τις σωστές βοήθειες και συμβουλές. Εάν κάνετε τις διακοπές σας, παραμείνετε διορατικοί και προσεκτικοί στην διαχείριση χρημάτων και άλλων πραγμάτων. Αν έχετε την τύχη να περάσετε όμορφα αξιοποιήστε την αλλά σκεφτείτε ότι αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ. Αν δουλεύετε αυτές τις μέρες δώστε τον καλύτερο εαυτό σας. Αν είστε ερωτευμένοι αιφνίδια, βάλτε ένα χαλινάρι στον ίδιο σας τον εαυτό αποφεύγοντας να κάνετε μεγάλες δηλώσεις.

scorpio-horoscope-2014-150x150

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά μια αναδιοργάνωση στην εργασία σας και να αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους ή σε λάθη γιατί οι συνέπειες τους θα είναι μακροπρόθεσμες. Η δημοτικότητα σας θα τονιστεί και η βοήθεια από τρίτους δεν θα λείψει. Είναι καιρός να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι ή να φύγετε διακοπές προκειμένου να ξεκουραστείτε ουσιαστικά επειδή μετά τις 15 Αυγούστου μπαίνετε σε μια νέα φάση αγώνα. Στα αισθηματικά σας, έχετε την προσφορά του ανθρώπου που θέλατε αρκεί εσείς να την διαχειριστείτε έξυπνα.

sagittarius-horoscope-2014-150x150

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πριν προχωρήσετε σε αλλαγές που θα διαμορφώσουν την ερωτική σας ζωή οριστικά, είναι σκόπιμο να ταχτοποιήσετε την πορεία της δουλειά σας και των κάλυψη των αναγκών που δημιουργεί η γενικότερη εξέλιξη της εποχής. Ο Άρης στον Καρκίνο συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά ή να σας φοβίζει οικονομικά. Μην αφήνετε όμως αυτή την εσωτερική ανησυχία να πάρει μεγαλύτερη διάσταση. Στο πέρασμα του φετινού καλοκαιριού θα ανακαλύψετε ένα καινούργιο εαυτό και πολλοί θα γνωρίσετε ένα καινούργιο άνθρωπο. Αυτό θα συμβάλει στο να χειριστείτε καλύτερα ότι προκύψει ή να έχετε μια χρήσιμη παρέα για τις εποχές που θα επακολουθήσουν και τον Κρόνο που θα εγκατασταθεί για μεγάλο διάστημα στο ζώδιο σας.

capricorn-horoscope-2014-150x150

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο και η δεύτερη πανσέληνος γίνονται αφορμή να σας απασχολήσουν αισθηματικές και κοινωνικές σχέσεις. Πολλοί συνεχίζετε να έχετε εντάσεις και αντιθέσεις και κάποιοι άλλοι αντιξοότητες και εμπόδια. Αναπτύξτε μια μαεστρία όπου θα μπορείτε να τα ξεπεράσετε ή να τα αποδυναμώσετε. Μικρές βελτιώσεις σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα που έχετε ανάγκη θα υπάρξουν. Κάποια πρόσκληση ή ένα κάλεσμα και μια σύντομη ξεκούραση θα σας κάνει καλό, αποδεχτείτε την. Φανείτε πιο υποχωρητικοί στον οικογενειακό τομέα και θυσιάστε κάτι από το εγώ σας για το καλό αυτού του χώρου.

aquarius-horoscope-2014-150x150

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φανείτε αποφασισμένοι να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας αλλά να έχετε υπόψη σας ότι είναι απαραίτητο να ξέρετε τι θέλετε. Μπαίνετε σε μια ευθεία πορεία για την εξέλιξη των αισθηματικών σας, του γάμου σας ή μιας προσωπικής σχέσης που σας απασχόλησε πολύ τον τελευταίο καιρό. Βρίσκεστε σε διλλήματα. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν δύο εκδοχές: κάποιοι θα προχωρήσετε ενισχύοντας την συναισθηματική σας ζωή με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί σε αυτή τον τελευταίο καιρό και κάποιοι άλλοι θα έρθετε σε μια αναπόφευκτη ρήξη και αυτό θα πρέπει να το αποδεχτείτε στωικά. Γενικότερα μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου πολλά θα διαδραματιστούν στον τομέα των σχέσεων.

Μην είστε επιπόλαιοι στην διαχείριση των χρημάτων σας.

pisces-horoscope-20141-150x150

ΙΧΘΕΙΣ

Συγκριτικά με άλλους περνάτε λιγότερο εκτεθειμένοι. Η πανσέληνος αυτή στις 31 του μήνα σας ευνοεί, ενώ το σύντομο πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο σας δείχνει την εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής στο άμεσο μέλλον. Σε αυτή την εποχή των μεγάλων ανακατατάξεων και αλλαγών, αναζητήστε ευκαιρίες είτε για την λύση των προβλημάτων σας είτε για την βελτίωση των επαγγελματικών σας. Όσοι δεν λείπετε σε διακοπές αξιοποιήστε τις μέρες εργασιακά, κοινωνικά ή δημιουργικά. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να αρχίσετε τώρα κάτι σημαντικό.

 


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 126.594 φορές

Categories:   Κώστας Λεφάκης

Comments

  • Filippos Kritikos

    Posted: 28 Ιουλίου 2015 23:12

    Filippos Kritikos

    θα,,,,,ξεπεραση.......ο...φιλοσ.....μασ...τησ.....4000,,,,,κοπελεσ......τη....λεσ.....

20 + fifteen =