Donna.gr

Follow Us

Menu

Προβλέψεις για την εβδομάδα 3 έως 9 Αυγούστου 2015

aries-horoscope-2014-150x150ΚΡΙΟΣ

Καταναλωτική αλλά και επικοινωνιακά ενδιαφέρουσα η πρώτη εβδομάδα του φετινού Αυγούστου. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Λέοντα θα μεγεθύνει προβλήματα αισθηματικής ή επιχειρηματικής φύσεως. Ο Άρης εγκαταλείπει τον Κριό και έτσι τελειώνουν τα όποια επεισόδια και οι εντάσεις στο στενό περιβάλλον. Ο Ερμής σας βοηθά να υπερασπιστείτε όσα σας αφορούν και όσα θέλετε να πτυχωτέ. Στο χέρι σας είναι να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας και να προσθέστε δυνατές δόσεις χαράς στις νύκτες αυτού του μήνα.

taurus-horoscope-2014-150x150

ΤΑΥΡΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στο Λέοντα και η ανάδρομη Αφροδίτη γίνεται αιτία να εγκλωβιστείτε στο στενό περιβάλλον και να πρέπει να ανεχτείτε το ότι συμβαίνει σε αυτό το χώρο. Το άγχος για την γενικότερη κατάσταση συνεχίζεται καθώς έχετε ευαισθησίες τόσο για το οικονομικό σας μέλλον όσο και για το τι διαδραματίζεται κοινωνικά τώρα. Η τελευταία εβδομάδα με τον Άρη στον Καρκίνο παραμένει εύφλεκτη για όσους επιμένετε να εμπλέκεστε σε σχόλια και παρεξηγήσεις. Από την άλλη όμως μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε ταξίδια ή σε ευχάριστους αυτοσχεδιασμούς. Αισθηματικά η χαρά εκφράζεται μετ’ εμποδίων.

gemini-horoscope-2014-150x150

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή στο ξεκίνημα του Αυγούστου σας βοηθά να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να εισπράξετε ανταπόκριση, να πείσετε αυτούς που θέλετε, να εφαρμόσετε ένα καινούργιο σχέδιο και να τα πάτε καλύτερα σε συνεργασίες και συναλλαγές που αφορούν τον τομέα της δουλειάς σας αλλά και την υποστήριξη της κοινωνικής σας ζωής. Στα αισθηματικά σας θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποια μικρά εμπόδια, στα οικονομικά σας όμως θα πιεστείτε λιγάκι και υπάρχει και η εκδοχή να εξυπηρετηθείτε αιφνίδια.

cancer-horoscope-2014-150x150

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθητή αλλαγή και για εσάς στο τομέα της εργασίας αλλά και στο στενό περιβάλλον. Αυτοί οι δύο χώροι θα χρειαστούν καλύτερο χειρισμό και περισσότερη προσοχή. Οικονομικά θα τύχετε μιας εξυπηρέτησης αλλά μην δημιουργείτε νέα χρεωστικά υπόλοιπα. Επικοινωνιακά σας δίνονται ευκαιρίες και διέξοδοι, επαγγελματικά χρειάζεται να είστε προσαρμοσμένοι σε ένα κλίμα που δεν μπορείτε ακόμα να το αλλάξετε. Ασχοληθείτε λίγο πιο «ζεστά» αυτή την περίοδο με σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο αποφύγετε να δεσμευτείτε με υποσχέσεις και να πάρετε μεγάλες αποφάσεις.

leo-horoscope-2014-150x150

ΛΕΩΝ

Για εσάς τα πράγματα είναι καλύτερα με άγχη που δεν μπορούν να φύγουν αλλά με έναν Δία, μια Αφροδίτη και έναν Ήλιο μαζί να αποτελούν μια ομπρέλα προστασίας και να σας δίνουν ευκαιρίες διασκέδασης, ανάλογα βέβαια με τον χαρακτήρα και τον τρόπο ζωής του καθενός από εσάς. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα επικοινωνιακά, αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα, ακατάλληλα μέρη και βαρετούς ανθρώπους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε τύχη και οι ερωτευμένοι ανταπόκριση και οι τυχοδιώκτες του ζωδίου σας μεγάλες ευκαιρίες.

virgo-horoscope-2014-150x150

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αύγουστος αυτός προχωρά με μια ασάφεια αλλά και με μια δυναμική. Η ασάφεια αφορά την εσωτερική σας διάθεση και η δυναμική τα εξωτερικά γεγονότα. Αν μπορείτε να φύγετε κάπου για διακοπές κάντε το τώρα. Αν είστε μπλεγμένοι σε δύσκολες επαγγελματικές καταστάσεις φροντίστε να τις ταχτοποιήσετε έγκαιρα. Διαχειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας ακόμα μια φορά και μην βιάζεστε να επιχειρήσετε ρίσκα ή αιφνίδιες αλλαγές στις συνθήκες ή στο αντικείμενο της εργασία σας. Τέλος αν σας κάνουν μια δελεαστική πρόταση φιλοξενίας ή ερωτικής προσφοράς μην την απορρίψετε.

libra-horoscope-2014-150x150

ΖΥΓΟΣ

Τυχερές για εσάς αυτές οι μέρες παρόλο που θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που υπολογίζατε. Κινηθείτε με γνώμονα την αντίληψη αλλά και την προνοητικότητα που σας διακρίνει. Το πρώτο θα βοηθηθεί από εικόνες που θα έχετε και το δεύτερο από το ένστικτο της επιβίωσης, καθώς μέσα στις χαρές κρύβονται παγίδες και κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνοι. Όσοι ζείτε μια ιστορία αγάπης απολαύστε την. Όσοι θέλετε να ξεκινήσετε κάτι τέτοιο προσπαθήστε έξυπνα αξιοποιώντας το χιούμορ και την γοητεία σας στην προσπάθεια της σχετικής σας αναζήτησης.

scorpio-horoscope-2014-150x150

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες αυτές δίνουν μια έμφαση στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και σε άλλους κάνουν πιο δυναμικές τις δημόσιες εμφανίσεις σας. Κάποιοι επιμένετε να πραγματοποιήσετε ένα σχέδιο, και πράγματι θα διευκολυνθείτε περισσότερο τώρα και κάποιοι άλλοι φεύγετε αιφνίδια σε ένα μεγάλο ταξίδι και μερικοί αποφασίζετε μυστικά να αποδράσετε σε ένα ήσυχο καλοκαιρινό παράδεισο. Σε όλες τις εκδοχές οι περισσότεροι παρουσιάζεστε διευκολυμένοι από την τύχη και μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτά που επιθυμείτε. Οικονομικά προσέξτε μην δημιουργήσετε δυσάρεστες συνέπειες για το εγγύς μέλλον.

sagittarius-horoscope-2014-150x150

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος πάντως είναι ο αγαπημένος σας μήνας. Όσο και αν έχετε επιφυλακτικότητα για να πάτε κάπου, άνθρωποι και γεγονότα θα σας ωθήσουν να το κάνετε. Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα, καταναλωτικά και για κάποιους σχεδόν απερίσκεπτα. Φίλοι και κοινωνικοί γνώριμοι παίζουν ένα χαρακτηριστικό ρόλο, ενώ οι εσωτερικές σας ανησυχίες δεν υποχωρούν, αλλά μπορείτε να τις περιορίσετε δίνοντας στον εαυτό σας μια μικρή ελευθερία την όποια την χρειάζεται. Μην παρασύρεστε σε δραστηριότητες που μπορούν να σας κουράσουν ή να σας ξοδέψουν και υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας ενδιαφέροντα.

capricorn-horoscope-2014-150x150

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς οι αναμοχλεύσεις των συναισθημάτων σας θα είναι έντονες. Ο Άρης ολοκληρώνει την διαδρομή του από τον Καρκίνο και έτσι αρχίζει να υποχωρεί η ένταση στα αισθηματικά σας. Ξεκινάει λοιπόν σταδιακά μια περίοδος αποκατάστασης και ανεφοδιασμού σε όλους τους τομείς.

Το περιβάλλον θα σας απασχολήσει αλλά και θα σας δώσει ευκαιρίες να ψυχαγωγηθείτε ή να χαρείτε τις στιγμές. Μην αφήνετε το φετινό καλοκαίρι να περάσει αναξιοποίητο, μην φοβάστε για το μέλλον και μην κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις.

aquarius-horoscope-2014-150x150

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε από εκείνους που ευνοούνται πολύ, στον έρωτα, στην διασκέδαση, στα ταξίδια και στις διακοπές. Κάποιες εντάσεις βέβαια δεν θα λείψουν με το αγαπημένο σας πρόσωπο, η θάλασσα όμως «είναι με το μέρος σας» και σας ηρεμεί και όσο και αν υπάρχουν υποχρεώσεις επαγγελματικές ή άλλες θα μπορέσετε να βρεθείτε κοντά της. Οι αλλαγές που θα έρθουν από εδώ και πέρα θα εξυπηρετήσουν περισσότερο τα συμφέροντα σας αν και η πρώτη τους εκδήλωση μπορεί να είναι λίγο περίεργη.

pisces-horoscope-20141-150x150

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορείτε να κάνετε τα πάντα εκτός από λάθη. Ευκαιρία να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε ή ακόμα και αν δουλεύετε να φροντίσετε να περνάτε όμορφα τα βράδια σας. Αξιοποιήστε τις στιγμές αυτού του Αυγούστου γατί το φθινόπωρο θα έχει προβλήματα και πρέπει να σας βρει ανανεωμένους και ξεκούραστους. Μην ασχολείστε με το τι κάνουν άλλοι, αλλά βρείτε τον τρόπο να ενισχύσετε θετικά τον ψυχισμό σας και να ξεκουράσετε το σώμα σας, κυρίως εσείς που οι προηγούμενες εβδομάδες σας ταλαιπώρησαν ψυχολογικά και πρακτικά. Στον έρωτα αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα.


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 197.856 φορές

Categories:   Κώστας Λεφάκης

Comments

eleven − 10 =