Donna.gr

Follow Us

Menu

Προβλέψεις για την εβδομάδα 10 έως 16 Αυγούστου 2015

aries-horoscope-2014-150x150ΚΡΙΟΣ

Χαρείτε τις μέρες αυτές ξεχνώντας υποχρεώσεις και έγνοιες. Αποφύγετε την διάσπαση με πολυπληθείς συντροφιές, τα σπορ που δεν έχετε δοκιμάσει και απαρνηθείτε την τεχνική της δημιουργίας εντυπώσεων για το τίποτα. Είναι σημαντικό να περάσετε τις εξετάσεις που δίνετε ερωτικά αλλά και κοινωνικά, για να έχετε μια κατάλληλη συντροφιά το χειμώνα που θα έρθει. Διαχειριστείτε προνοητικά τα οικονομικά σας και μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε. Όσοι εργάζεστε αυτές τις μέρες αξιοποιήστε τις ευκαιρίες να κερδίσετε κάτι σε αυτόν τον τομέα ή να τύχετε μιας υποστήριξης ή γνωριμίας

taurus-horoscope-2014-150x150

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης έρχεται να εγκατασταθεί στο Λέοντα για να συντροφεύσει την Αφροδίτη που βρίσκεται εκεί και εσείς θα καταφέρετε να δαμάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Χρειάζονται βέβαια ιδιαίτεροι χειρισμοί εκ μέρους σας αλλά δεν θα το καταλάβετε εξαιτίας κάποιων ευχάριστων συγκυριών. Προβάλετε τα καλά σας στοιχεία που εντυπωσιάζουν, περιορίστε τις αδυναμίες σας, ελέγχετε τον εγωισμό σας και προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος. Οι μέρες δεν θα είναι ήρεμες αλλά θα είναι σημαντικές και για πολλούς προειδοποιητικές των εξελίξεων στους βασικούς τομείς της ζωής σας.

gemini-horoscope-2014-150x150

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυξάνεται η κινητικότητα γύρω σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα εκφραστικά σας ταλέντα, ενώ εντυπώσεις, συζητήσεις μεταξύ τρίτων και προσωπικές σας σκοπιμότητες, υφαίνουν την πολύπλευρη καθημερινότητα σας. Παρά τα διλλήματα και το αίνιγμα της γενικότερης κατάστασης, η πορεία του φετινού Αυγούστου θα αποδειχτεί για εσάς εξαιρετική σε εμπειρίες και ευκαιρίες. Αφήστε κάποια περιθώρια στα γεγονότα που σας αφορούν, να αποδείξουν το χαρακτήρα τους και μην ταλαιπωρείτε την φαντασία σας με υποθέσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

cancer-horoscope-2014-150x150

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης επιτέλους εγκατέλειψε το ζώδιο σας δίνοντας σας την ευκαιρία να βάλετε μια τάξη σε ότι διασκόρπισε. Οι μέρες αυτές προβλέπονται ενδιαφέρουσες αλλά και καταναλωτικές. Αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας εκθέσει και να σας επιφορτίσει με υποχρεώσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν το πρόγραμμα σας. Οι μεγάλες συντροφιές θα σας κουράσουν αλλά δεν πρέπει να απομονωθείτε και τελείως. Ταξιδέψτε, επικοινωνήστε με ανθρώπους και δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσετε την κούραση που έχετε και τονίζεται μέσα σας η ρομαντική διάθεση στην οποία θα βρείτε συμπαραστάτες.

leo-horoscope-2014-150x150

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας και η επερχόμενη πανσέληνος στο τέλος του μήνα αλλάζει το κλίμα αιφνίδια. Γίνεστε οι πρωταγωνιστές του περιβάλλοντος αλλά και εκείνοι που είναι πιο εκτεθειμένοι στο εξωτερικό χώρο. Οι μέρες θα σας αποζημιώσουν για όλα και θα πρέπει να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Ο χρόνος σας θα αποδειχτεί πολύτιμος και θα σας επιτρέψει να καλλιεργήσετε φιλίες και αισθήματα. Οι διακοπές θα πάρουν άλλη διάσταση εξαιτίας πολλών παραγόντων και μάλιστα τώρα που ο Άρης συναντιέται με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, η ερωτική και η κοινωνική σας ζωή θα έχει ραγδαίες ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

virgo-horoscope-2014-150x150

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αλλαγή των πλανητικών όψεων την εβδομάδα που ακολουθεί φαίνεται να στήνει ένα καλό σκηνικό για τους περισσότερους από εσάς, τόσο στα αισθηματικά σας δρώμενα όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Τολμήστε να πραγματοποιήσετε όσα διστάζατε μέχρι τώρα, προβάλετε τον εαυτό σας σε χώρους που θέλετε να κατακτήσετε, επικοινωνήστε με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες με εσάς διαθέσεις και ξεχάστε όσο μπορείτε τις πρακτικές ασχολίες και υποχρεώσεις σας. Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται σε μεταβατική φάση.

libra-horoscope-2014-150x150

ΖΥΓΟΣ

Η προσχώρηση του Άρη στο Λέοντα ενισχύει την έκφραση της Αφροδίτης και αυτό έχει συνέπεια στην ερωτική και κοινωνική σας ζωή. Οι επιτυχίες πληθαίνουν αλλά το ίδιο και οι αντιπαραθέσεις και οι διαφωνίες. Αξιοποιήστε τις πρώτες και αποφύγετε τις δεύτερες. Βιώστε ότι καλό σας δίνει η καθημερινότητα αλλά μην πάρετε θέση τώρα απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις. Προσπαθήστε να περάσετε όμορφα και να έχετε ευχάριστες καλοκαιρινές νύκτες. Επιλέξτε έξυπνα τις συντροφιές σας αλλά αποφύγετε να επιδεικνύετε τον ερωτικό σας σύντροφο εκεί που υπάρχει ζήλεια και σχόλια. Ελέγχετε έξυπνα την οικονομική σας διαχείριση.

scorpio-horoscope-2014-150x150

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας που θα συναντήσει σύντομα την Αφροδίτη, δεν μπορείτε να περάσετε απαρατήρητοι και να μην αναλάβετε όχι μόνο τις ευθύνες που σας αναλογούν, αλλά και εκείνες που κάποιοι δικοί σας άνθρωποι θα ζητήσουν να πάρετε επάνω σας για δικό τους λογαριασμό. Η απλότητα της συμπεριφοράς σας θα είναι το μεγάλο σας πλεονέκτημα. Έχετε την αντίληψη να αντιλαμβάνεστε το χαρακτήρα των στιγμών, την πρόθεση των άλλων και τις δημιουργικές σας δυνατότητες. Επομένως είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε αυτά που θα σας δοθούν και θα αποφύγετε ενδεχομένως κινδύνους πάσης φύσεως.

sagittarius-horoscope-2014-150x150

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μέρες είναι ενδιαφέρουσες, οι συζητήσεις, οι επαφές και οι μετακινήσεις πολλές και εσείς μπορείτε να υπερασπίσετε εύκολα τους στόχους σας. Ευνοείστε να ταξιδέψετε κάπου μακριά, δείξτε όμως προσοχή σε όσα δηλώνετε και σε όσα κάνετε. Δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε μόνοι σας το σκηνικό της ευτυχίας σας την στιγμή που αυτό υπάρχει και λειτουργεί αυτούσια. Οι περισσότερο φιλόδοξοι μεριμνήστε για τα μελλοντικά σας σχέδια και οι πιο εκτεθειμένοι σε υποχρεώσεις φροντίστε από τώρα την ασφαλή σας διαδρομή τον επόμενο μήνα.

capricorn-horoscope-2014-150x150

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικές οι μέρες που ακολουθούν, ενώ η διαίσθηση σας θα σας απασχολήσει καθώς θα είναι συνεχώς ανήσυχη και μετακινουμένη.Ο  Άρης περνώντας στο ζώδιο του Λέοντα βγάζει ευκολότερα την ερωτική σας διάθεση. Πολλά θα μεσολαβήσουν σαν εμπειρίες, για κάποιους χρήσιμες και για κάποιους λίγο «οδυνηρές». Όσοι έχετε την ευκαιρία κάντε ένα διάλλειμα τώρα, συσσωρεύστε δυνάμεις και ξεκουραστείτε και οργανωθείτε για ένα μαχητικό Σεπτέμβριο που σας περιμένει. Στα ερωτικά δεν θα λείψει η επιτυχία αλλά ούτε και ο ανταγωνισμός.

aquarius-horoscope-2014-150x150

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το φεγγάρι αυτής της εβδομάδος έστω και σε χάση, θα διαγράψει με αχνές γραμμές τις αρετές της ψυχής σας. Ο δεκαπενταύγουστος σας περιμένει να τον γιορτάσετε. Διαλέξτε ήρεμο τρόπο διακοπών, καθώς δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν και κρατήστε γύρω σας το όνειρο που αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Στροβιλιστείτε με τον αγαπημένο σας άνθρωπο στους ήχους της απαλής μουσικής και ακολουθήστε τον εκεί που θέλει να σας οδηγήσει. Χαρείτε τέλος την θάλασσα και τις νύκτες του φετινού Αυγούστου.

pisces-horoscope-20141-150x150

ΙΧΘΕΙΣ

Η εβδομάδα αυτή θα αποδειχτεί γενναιόδωρη για εσάς ενώ η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει πιο ζωηρό χρώμα. Η επέμβαση σας σε υποθέσεις τρίτων θα παίξει καταλυτικό ρόλο ενώ οι συζητήσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα θα αποδώσουν. Θα περάσετε ευχάριστα τον δεκαπενταύγουστο και θα έχετε ενδιαφέροντες φίλους γύρω σας. Ωστόσο κρατήστε κάποια μυστικά για τον εαυτό σας και αποφύγετε να εξασκήσετε κριτική για τρίτους αλλά και για δημόσια πρόσωπα.


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 202.14 φορές

Categories:   Κώστας Λεφάκης

Comments

 • Gianis Koulieris

  Posted: 10 Αυγούστου 2015 11:00

  Gianis Koulieris

  ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ
 • chrismyriok

  Posted: 16 Αυγούστου 2015 11:20

  chrismyriok

  ευχαριστουμε για την αστρολογικη ενημερωση ??