Donna.gr

Follow Us

Menu

Προβλέψεις για την εβδομάδα 17 έως 23 Αυγούστου 2015

aries-horoscope-2014-150x150ΚΡΙΟΣ

Σας δίνονται νέες ευκαιρίες ψυχαγωγίας και ερωτικών κατακτήσεων. Όσοι εξαιρείστε από αυτόν τον κανόνα η επιτυχία μπορεί να είναι σε επαγγελματικό πεδίο. Ο Ερμής που προηγείται στην Παρθένο σας βοηθά να ταχτοποιήσετε εργασιακά, ενώ η παρουσία του Άρη για δεύτερη εβδομάδα στο Λέοντα σας εξοπλίζει με δυναμισμό και σας κάνει πιο κατακτητικούς εκεί που θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας. Ο Κρόνος παραμένει λίγο πρόβλημα για την διαχείριση ή την επάρκεια των χρημάτων σας. Όποτε θα πρέπει να μην λησμονήσετε τις σταθερές υποχρεώσεις που παραμένουν στο παρασκήνιο της ζωής σας.

taurus-horoscope-2014-150x150

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς η εβδομάδα αυτή θα έχει αρκετές διευκολύνσεις. Αυτές αφορούν τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον αλλά και τις δραστηριότητες σας επαγγελματικές και άλλες. Η δυσαρμονία της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σημάνει ένα εμπόδιο για να συναντήσετε έναν άνθρωπο που αγαπάτε ή μια πρόσκαιρη δυσκολία στις οικογενειακές σας σχέσεις. Όσοι έχετε αναλάβει ένα έργο ή μια αποστολή φροντίστε να είστε συνεπείς στους κανόνες που συνεπάγεται η επιτυχία τους. Πάντως μπορείτε να περάσετε όμορφα αρκεί να ελιχθείτε λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο.

gemini-horoscope-2014-150x150

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα μια φορά καλείστε να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα και να γίνετε πιο επινοητικοί και πιο δραστήριοι. Πολλά πράγματα μπαίνουν σε μια καλύτερη πορεία και παρά τις υποχρεώσεις που δεν σταματούν, σας δίνεται το περιθώριο μιας ψυχαγωγίας, κάποιων διακοπών ή μιας ανάπαυλας. Ο Ερμής προηγείται στην Παρθένο προετοιμάζοντας το έδαφος για τον Δία που έχει ήδη περάσει εκεί. Αυτό σημαίνει ότι αρχίζει μια νέα εποχή τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για την επαγγελματική και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσετε έγκαιρα.

cancer-horoscope-2014-150x150

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές ευαισθητοποιούν τον ψυχισμό σας, καθώς το δεύτερο μισό του Αυγούστου σας οδηγεί σε μια πολύ σημαντική πανσέληνο στην διάρκεια της οποίας θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις οι όποιες θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στο φθινόπωρο που θα ακολουθήσει. Ο Άρης διασχίζει το Λέοντα για δεύτερη εβδομάδα παρασύροντας σας να κάνετε έξοδα. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις περιττές αγορές. Η δυσαρμονία της Αφροδίτης με τον Κρόνο, σας υποχρεώνει να υποχωρήσετε στις ανάγκες κάποιων δικών σας ανθρώπων ή να κάνετε συμβιβασμούς στις εξελίξεις μιας ερωτικής ιστορίας. Πάντως ο Ερμής σας βοηθά στην έκφραση και στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

leo-horoscope-2014-150x150

ΛΕΩΝ

Για εσάς αμέσως μετά τον δεκαπενταύγουστο υπάρχει μια άλλη ευχάριστη εβδομάδα. Μπορεί να είναι διασκέδαση, μπορεί να είναι πρόσκληση, ταξίδι ή ανακάλυψη ενός νέου σκοπού. Ο Δίας έχει περάσει στην Παρθένο για να κάνει σάρκα και οστά ότι εκκολάφτηκε την περίοδο του Δία στο ζώδιο σας. Οι τομείς που θα βοηθήσει είναι το συναίσθημα και τα οικονομικά. Η Αφροδίτη σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον Κρόνο και σας καλεί να υποχωρήσετε σε απαιτήσεις ή σε αντιξοότητες που αφορούν νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Το καλό θα συμπλεύσει με το δύσκολο σε συνεχή εναλλαγή. Μην χάνετε το κέφι και την αγάπη σας για την ζωή την ίδια.

virgo-horoscope-2014-150x150

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς που είστε οργανωμένοι και λογικοί, προσπαθήστε οι κινήσεις σας αυτή την εποχή να είναι σωστές και αποτελεσματικές. Παράλληλα δώστε περίοδο χάρητος στον εαυτό σας να ξεκουραστεί και αποδεχτείτε προσκλήσεις. Μπορείτε να περάσετε όμορφα χωρίς κόστος και η εξυπνάδα σας θα βοηθήσει σε αυτό. Ο Δίας στο ζώδιο σας εν τω μεταξύ, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για ενίσχυση της τύχης στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Μην βιάζεστε όμως για να εισπράξετε τα αποτελέσματα του.

libra-horoscope-2014-150x150

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή έχει το δικό της ενδιαφέρον και ίσως είναι πιο έντονη σε συγκινήσεις και σε αιφνιδιασμούς πρόσκαιρων εμποδίων. Μπορείτε να απολαύσετε τις πρώτες και να καταρρίψετε εύκολα τα δεύτερα. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο όπως και κάποιοι άνθρωποι που θα αποδειχτούν χρήσιμοι για την κάλυψη των δικών σας αναγκών. Στην ερωτική σας ζωή θα επικρατήσει αναβρασμός και καλό θα είναι να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Ο Ερμής στην Παρθένο σας δίνει και λογική αλλά και διορατικότητα την ώρα που θα την χρειάζεστε. Προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας.

scorpio-horoscope-2014-150x150

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές για εσάς οι μέρες αυτές μετά τον δεκαπενταύγουστο ενώ βασικό ρόλο παίζουν οι κοινωνικές σας σχέσεις και για όσους εργάζεστε οι επαγγελματικές. Εντάσεις και δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν. Γεγονότα θα διανθίσουν αυτή την εβδομάδα κυρίως από την πλευρά των άλλων. Ευνοείστε στις μετακινήσεις και στα ταξίδια που θα σας δώσουν ικανοποίηση. Τα οικονομικά σας δεν είναι επαρκή αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν στην κάλυψη των αναγκών σας.

sagittarius-horoscope-2014-150x150

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο  Δίας με τον Ερμή προηγείται στην Παρθένο ορίζοντας μια νέα εποχή για την καριέρα αλλά ο Άρης και η Αφροδίτη στο Λέοντα σας δίνουν ευκαιρίες ψυχαγωγίας, ταξιδιωτικών ικανοποιήσεων και καινούργιων εντυπώσεων από μια σειρά μετακινήσεων που θα κάνετε στο δεύτερο μισό του φετινού Αυγούστου. Όσοι αποτελέσετε εξαίρεση θα μπορείτε να πετύχετε ευκολότερα αυτό που θέλετε μέσα στο περιβάλλον που ζείτε και κινείστε. Η επιτυχία σας στον έρωτα θα τονίσει το εγώ σας και την θρυλική σας φιλαρέσκεια. Αποφύγετε να κάνετε δηλώσεις ή να δώσετε μεγαλόστομες υποσχέσεις.

capricorn-horoscope-2014-150x150

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συμπαθητικές οι μέρες για εσάς στο δεύτερο μισό του Αυγούστου, όπου συνδυάζεται ο εφοδιασμός της χαράς στον έρωτα και η εξυπηρέτηση στις συναλλαγές  και στις υλοποιήσεις των σχεδίων σας. Παρόλο που είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού πολλοί από εσάς έχετε κάποιες υποχρεώσεις. Οι διακοπές είναι περιορισμένες κυρίως στους πιο φιλόδοξους από εσάς. Σε αυτό το μήνα οι εναλλαγές και οι εντάσεις συνεχίζονται και ίσως δοκιμαστείτε ακόμα μια φορά στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα.

aquarius-horoscope-2014-150x150

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνεχίζετε να ευνοείστε στα αισθηματικά σας και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Μόνο που αυτή την φορά η συμπεριφορά των άλλων σας αιφνιδιάζει μέσα από τον αυθορμητισμό και την εκρηκτικότητα της. Αποφύγετε να διαφωνήσετε για απλά θέματα, γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους άλλους και ενισχύστε επίσης και την κοινωνική σας ζωή. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι την ώρα ενός οποιουδήποτε αιφνιδιασμού και καταπολεμήστε το φόβο που κυριαρχεί για το μέλλον μέσα από φήμες και απόψεις.

pisces-horoscope-20141-150x150

ΙΧΘΕΙΣ

Για εσάς τα πράγματα είναι ενδιαφέροντα και γενικότερα θετικά. Ο Δίας προχωρά στην Παρθένο ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στα ερωτικά σας ενώ ο Ερμής στον ίδιο χώρο βοηθά κάθε είδους συναλλαγή και συνεργασία. Κάποιες επιδιώξεις σας ίσως φρεναριστούν αλλά αυτό θα είναι πρόσκαιρο, μην σας απογοητεύει. Κάποιες κουβέντες τρίτων μπορεί να σας δυσαρεστήσουν, αποφύγετε να το κάνετε θέμα όμως. Επίσης μην στηρίζεστε στις περιγραφές άλλων για να επιλέξετε έναν προορισμό διακοπών και τέλος στηριχτείτε στις δυνάμεις σας για σημαντικά θέματα.

 

 


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 43.362 φορές

Categories:   Κώστας Λεφάκης

Comments