Donna.gr

Follow Us

Menu

Προβλέψεις για την εβδομάδα 24 έως 30 Αυγούστου 2015

aries-horoscope-2014-150x150ΚΡΙΟΣ

Η τέταρτη εβδομάδα φωτίζεται από την αυγουστιάτικη πανσέληνο και σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε ορισμένες χαρές που θα φωτίσουν την καθημερινότητα σας σαν θεαματικά βεγγαλικά. Ο Αφροδίτη αν και ανάδρομη, θα σας βοηθήσει να πετύχετε ένα προσωπικό σας στόχο. Ο Άρης θα ενισχύσει αυτή την βοήθεια, από την άλλη ο Ήλιος στην Παρθένο μαζί με τον Δία θα σας εξυπηρετήσει σε πρακτικές υποθέσεις ή θα σας δώσει μια χαρά στην εργασία που δεν την περιμένατε. Δεν θα λείψουν οι νευρικές στιγμές ή οι καθυστερήσεις που έχουν σημαδέψει αυτό το μήνα. Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι με τους άλλους και ήρεμοι με τον εαυτό σας.

taurus-horoscope-2014-150x150

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες είναι λίγο καλύτερες αλλά η πανσέληνος του Αυγούστου θα φέρει κάποιες αναστατώσεις στα επαγγελματικά και κοινωνικά σας ενδιαφέροντα. Προσπαθήστε να είστε ακόμα μια εβδομάδα ευέλικτοι, καθόλου απότομοι, επιστρατεύστε τα προτερήματα του χαρακτήρα σας και όσοι έχετε στοχεύσει σε έναν καινούργιο έρωτα βάλτε τα δυνατά σας να τον κατακτήσετε. Κάποιοι φίλοι που σας αγαπούν και θέλουν την παρέα σας, μην τους την αρνηθείτε. Άλλωστε ο Ήλιος, ο Δίας και ο Ερμής στην Παρθένο ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στα αισθηματικά, τα επιχειρηματικά ή στην αξιοποίηση των ικανοτήτων σας.

gemini-horoscope-2014-150x150

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος του Αυγούστου θα δώσει ευχάριστες στιγμές και απρόβλεπτες εκπλήξεις. Οι πρώτες αφορούν την κοινωνική σας ζωή, οι δεύτερες τον άξονα οικογένεια – εργασία. Νέες εξελίξεις σε θέματα κατοικίας αλλά και επαγγελματικής παραγωγικότητας, μεγάλη κινητικότητα γύρω σας ακόμα μια εβδομάδα, σύνθετο όμως το πρόγραμμα σας από υποχρεώσεις. Βρείτε ένα έξυπνο τρόπο να συνδυάσετε τα ετερόκλιτα πρόσωπα και θέματα που σας απασχολούν. Αποτινάξτε τους φόβους και τις προκαταλήψεις για ανθρώπους και για πράγματα.

cancer-horoscope-2014-150x150

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και για εσάς ενδιαφέρουσα η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου με την πανσέληνο να την φωτίζει, η οποία θα φέρει και τα καλά και τα δύσκολα. Τα καλά είναι λύσεις πρακτικών υποθέσεων, τα δύσκολα είναι έξοδα και συναισθηματικές διαφωνίες. Το στενό περιβάλλον θα απαιτήσει την προσοχή σας ενώ το επαγγελματικό θα προσθέσει υποχρεώσεις στο σχετικό σας πρόγραμμα. Υπάρχουν και κάποιοι από εσάς που κάνουν τις διακοπές τους. Απολαύστε τις γιατί σας περιμένει πολύ δουλειά τον Σεπτέμβριο που ακολουθεί.

leo-horoscope-2014-150x150

ΛΕΩΝ

Για εσάς παρά το ότι ο Ήλιος έχει περάσει στην Παρθένο. Ο Ήλιος και ο Άρης στο ζώδιο σας διατηρούν την χαρά του καλοκαιριού αλλά και τα επεισόδια της αγάπης. Η πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας έχει εκρηκτικό αλλά και θετικό χαρακτήρα, σας δίνει ευκαιρίες και σας βοηθά να πάρετε νέες θέσεις. Μια σειρά από γεγονότα θα φέρουν νέες εξελίξεις και θα σας βοηθήσουν πολύ, καθώς χωρίς να φαίνεται καθαρά αρχίζει ένας νέος κύκλος για την διευθέτηση οικονομικών θεμάτων. Αποφύγετε να κάνετε λάθη ή να δημιουργήσετε αντιθέσεις.

virgo-horoscope-2014-150x150

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εξελίξεις επιταχύνονται και η πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σας φέρνει αναστατώσεις αλλά και ευχάριστες στιγμές στις σχέσεις σας. Ο  έρωτας και η κοινωνική σας ζωή παίρνουν άλλες διαστάσεις και ενώ οι εμπειρίες και οι εντάσεις της καθημερινότητας μοιάζουν με βεγγαλικά, εσείς αναγκάζεστε να ξεφύγετε από το τυπικό σας πρόγραμμα και να ακολουθήσετε το ρυθμό του περιβάλλοντος σας. Μπορείτε όμως να αξιοποιήσετε τις μέρες αυτές περισσότερο από όλο τον προηγούμενο μήνα στους τομείς των ενδιαφερόντων σας.

libra-horoscope-2014-150x150

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος του Αυγούστου ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, οι υποχρεώσεις σας λίγο ξεχνιούνται, μια νέα γνωριμία σας δελεάζει, ενδεχομένως να είναι ένα τρίτο πρόσωπο, όποτε πράξτε κατά συνείδηση. Μέσα στα δύσκολα όμως, αυτό το καλοκαίρι είναι ξεχωριστό και εσείς παραλήπτες καλών στιγμών. Γενικότερα η κατάσταση δείχνει ενδιαφέρον και για το μέλλον της εργασίας σας αλλά και για την διευθέτηση των οικονομικών μετά τις δυσκολίες του Ιουλίου. Κλείνοντας ο μήνας σας βοηθά να ξέρετε καλύτερα τι θα συμβεί και πως θα το χειριστείτε.

scorpio-horoscope-2014-150x150

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος του Αυγούστου λίγο καθυστερημένα αυτή την φορά διχάζει τις μέρες και εναλλάσσει την χαρά με την δυσκολία. Ωστόσο σας προκαλεί να ανοιχτείτε ώστε να ανακαλύψετε μια άλλη διάσταση τόσο στις ερωτικές σας εμπειρίες όσο και στις κοινωνικές. Η Αφροδίτη μπορεί να σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, αυτό όμως δεν σας εμποδίζει από το να κατακτήσετε έναν στόχο ή έναν άνθρωπο. Το τίμημα βέβαια ίσως είναι ακριβό. Προσέξτε τις λεκτικές διαμάχες και προτιμήστε την προς το παρόν συνθηκολόγηση παρά μια ανοικτή ρήξη με απρόβλεπτες συνέπειες με έναν άνθρωπο που μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητα σας.

sagittarius-horoscope-2014-150x150

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος του Αυγούστου είναι ευχάριστη και δυνατή και δίνει μια νέα προοπτική στο επαγγελματικό σας μέλλον. Ο Άρης και η Αφροδίτη στο Λέοντα σας βοηθούν να φέρετε εις πέρας σε μια αποστολή ή ένα ταξίδι. Λίγο πριν επιστρέψει ο Κρόνος στο ζώδιο σας, σας δίνει την ευκαιρία να οργανώσετε το μέλλον των δραστηριοτήτων σας και να ρυθμίσετε ισορροπίες. Για πολλούς τα ταξίδια παίζουν σημαντικό ρόλο και για άλλους πιο φιλόδοξους η οργάνωση των δραστηριοτήτων σας. Μια καλύτερη εποχή πάντως διαφαίνεται ενόψει το φθινοπώρου και θα σας βοηθήσει να υπερασπιστείτε ότι έχετε πετύχει μέχρι σήμερα καθώς το κλίμα της χρονιάς παραμένει «εμπόλεμο»

capricorn-horoscope-2014-150x150

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς οι μέρες προσχωρούν, ανοίγονται νέες προοπτικές για εσάς. Το φεγγάρι του Αυγούστου σας βοηθά ωστόσο να κάνετε ένα ευχάριστο διάλλειμα απολαμβάνοντας τον έρωτα ενός ανθρώπου, την φιλία ενός σημαντικού παράγοντα ή την πρόταση μιας νέας συνεργασίας. Εξαρτάται σε ποια περίπτωση θα ανήκετε. Η πανσέληνος του Αυγούστου μπορεί να φέρει εντάσεις και πρόσκαιρες ταλαιπωρίες αλλά θα φέρει και ευκαιρίες που δεν είχατε υποψιαστεί και σε ένα κλίμα συνεχώς μεταβαλλόμενο, η μοίρα σας βοηθά να ακολουθήσετε μια πορεία πιο ασφαλή για τον εαυτό σας και για την θέση που έχετε, τόσο σε επίπεδο επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό.

aquarius-horoscope-2014-150x150

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κορυφώνεται η επιτυχία στην αγάπη αλλά και οι αντιδράσεις εκείνων που σας αγαπούν. Εδώ οι ισορροπίες θα πρέπει να διατηρηθούν και συχνά θα νιώσετε στον τομέα των σχέσεων, σαν ακροβάτες σε τεντωμένο σκοινί. Απολαύστε τις χάρες που θα σας δοθούν και αποφύγετε τις προκλήσεις που έχουν ανατρεπτικό χαρακτήρα. Από την άλλη μεριμνήστε για την πρακτική πλευρά της ζωής και μην υποτιμάτε την οικονομία στο χρήμα και στο χρόνο. Πάντως αυτά που θα προκύψουν τώρα στον τομέα των σχέσεων θα κρίνουν πολλούς μήνες μέσα στο χρόνο που θα έρθει.

pisces-horoscope-20141-150x150

ΙΧΘΕΙΣ

Η πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει κύματα ανανέωσης σε πολλούς από σας. Βοηθά την διάθεση και την υγεία και δίνει καλύτερες προοπτικές σε νέες συνεργασίες για τους πιο πρακτικούς του ζωδίου σας. Θα σας στηρίξει ο σύντροφος που αγαπάτε, ενώ το περιβάλλον σας θα σας εμπνεύσει να πάρετε χρήσιμες αποφάσεις για εσάς τους ίδιους. Οι καθυστερήσεις υποχωρούν και οι εντάσεις μεγαλώνουν. Το κλίμα θα παραμείνει ευμετάβλητο όπως είναι και ο χαρακτήρα σας, για αυτό καλό θα είναι να καλλιεργήσετε εναλλακτικές οι όποιες θα αφορούν κυρίως τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας δρώμενα.

 

 


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 115.488 φορές

Categories:   Κώστας Λεφάκης

Comments

sixteen − 2 =