Donna.gr

Follow Us

Menu

Προβλέψεις για την εβδομάδα 14 έως 20 Σεπτεμβρίου 2015

aries-horoscope-2014-150x150ΚΡΙΟΣ

Στις αρχές του φετινού φθινοπώρου σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε νέες σωστές αποφάσεις για τη ζωή σας και να μην διστάσετε να αναθεωρήσετε ότι είναι φανερό πως καθιερώθηκε εδώ και αρκετό καιρό ενάντια στις πραγματικές σας ανάγκες. Οι ενέργειες που θα κάνετε για να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα αυτής της περιόδου μπορεί να έχουν μακρόχρονες συνέπειες. Αποφύγετε αντιθέσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, μην ρισκάρετε χρήματα και οργανώστε αλλαγές ή επεκτάσεις μόνο όταν οι ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές. Γεγονότα στα αισθηματικά σας θα σας προσανατολίσουν εσωτερικά σε ένα νέο τρόπο αντιμετώπισης της συντροφικής σας σχέσης.

taurus-horoscope-2014-150x150

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα σελήνη – έκλειψη Ήλιου φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα οι οποίες για άλλους θα σημάνουν μια προοδευτική βελτίωση και για αρκετούς θα σας αναγκάσουν να ξεκινήσετε από την αρχή. Φανείτε προσεκτικοί στην διαχείριση των χρημάτων και των περιουσιακών υποθέσεων. Οι σχέσεις σας με το περιβάλλον θα έχουν κάποιες αναταράξεις ενώ αρκετοί ερωτευμένοι θα δοκιμαστείτε από αιφνίδιες αντιξοότητες. Η προώθηση ενός σχεδίου σας απαιτεί περισσότερη αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει νέο ενδιαφέρον.

gemini-horoscope-2014-150x150

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος αυτή μετά την ηλιακή έκλειψη τονίζει την δημιουργική σας έκφραση και δίνει λύσεις σε προβλήματα σχέσεων και συναλλαγών. Οι καθυστερήσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει υποχωρούν, είναι πλέον φανερό ότι τα γεγονότα κυρίως θα επιμεληθούν μια ανανέωση του τρόπου ζωής σας. Προς το παρόν οι απόπειρες να διαμορφώσετε μια καλύτερη σχέση με παράγοντες του περιβάλλοντος σας εμποδίζονται, σύντομα όμως θα υπάρξει βελτίωση. Συνεχίστε να υπερασπίζεστε τα σχέδια και τα οράματα σας για το εγγύς και το απώτερο μέλλον. Μην φορτώνετε επίσης τον επαγγελματικό τομέα με πολλές φιλοδοξίες προς το παρόν. Προνοήστε για έκτακτες οικονομικές ανάγκες.

leo-horoscope-2014-150x150

ΛΕΩΝ

Τυχόν οικονομικές δυσκολίες θα είναι παροδικές, ενώ η έκλειψη Ήλιου πέρα από την ένταση που έχει προκαλέσει στο στενό περιβάλλον πιέζοντας μέσα από την εκδήλωση κάποιων γεγονότων θα σας εξαναγκάσει να βρείτε λύσεις τόσο για προβλήματα οικογενειακά όσο και για επαγγελματικά. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο σας και για αυτό θα πρέπει να χειριστείτε με φρόνηση τις υποθέσεις σας. Στην εργασία σας οι αγώνες συνεχίζονται ενώ ουσιαστικές αλλαγές συνθηκών στη ζωή σας απαιτούν χρόνο και νέες προσπάθειες. Στο στενό περιβάλλον κάποιες δυσκολίες θα σας προβληματίσουν όσοι έρθετε αντιμέτωποι με αιφνίδια προβλήματα φροντίστε να τα λύσετε εγκαίρως. Καλό είναι να θυμάστε την αποφυγή εξώθησης της όποιας κατάστασης στα άκρα και την καταπολέμηση της βιασύνης και της απαισιοδοξίας.

 

 

cancer-horoscope-2014-150x150

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ηλιακή έκλειψη που προηγήθηκε προκαλεί αρκετή υπερένταση και τεντώνει τα νεύρα σας με πιθανό το κίνδυνο να βλάψετε και την πορεία των εξελίξεων που σας αφορούν και να ανατρέψετε συχνά την ψυχική σας ισορροπία. Παραμείνετε συνετοί στην διαχείριση των οικονομικών σας και μην δεσμεύεστε με δάνεια ή συμφωνίες που θα είναι δύσκολο να αντέξετε αργότερα. Προσέχετε την έκφραση, τις πρωτοβουλίες και τις μετακινήσεις σας επίσης. Φανείτε πιο διαλλακτικοί σε περίπτωση διακανονισμών και αποφύγετε να αλλάζετε το πρόγραμμα σας κάτω από το βάρος αιφνίδιων ενθουσιασμών. Μια σημαντική αλλαγή είναι απαραίτητη στη ζωή σας, και ο μήνας αυτός θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τους λόγους που επιβάλλεται. Ερωτικά μην περιμένετε πολλά πράγματα.

virgo-horoscope-2014-150x150

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρώτη έκλειψη του Σεπτεμβρίου σας υποχρεώνει να βοηθήσετε πιο ουσιαστικά τον εαυτό σας και να προσαρμοστείτε στις καινούργιες συνθήκες που θα επικρατήσουν στη ζωή σας από εδώ και πέρα. Χωρίς εκνευρισμούς και βιασύνες, προσανατολιστείτε στα νέα σας ενδιαφέροντα και μην προσκολλημένοι σε σχέσεις ή προβλήματα που ανήκουν ουσιαστικά στο παρελθόν. Μην αφήνετε τα οικονομικά σας στην τύχη. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες, μην πουλάτε ακίνητα και μην αμελείτε τυπικές οικονομικές υποχρεώσεις. Προβλήματα στην προσωπική σας ζωή καλό είναι να αντιμετωπιστούν με ηρεμία.

libra-horoscope-2014-150x150

ΖΥΓΟΣ

Οπωσδήποτε η περίοδος είναι έντονη με ραγδαίες εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τα προβλήματα σας και μην βιάζεστε να αποφασίσετε τίποτα που θα δημιουργούσε καινούργιες περιπλοκές στην προσωπική σας ζωή. Μην αφήνετε οικονομικές εκκρεμότητες να λιμνάζουν και πέρα από τους ενθουσιασμούς και τις υποσχέσεις, προγραμματίστε με υπευθυνότητα την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Ελέγχετε καλύτερα τις συναναστροφές σας και μην καθυστερείτε να ανταποκριθείτε σε προτάσεις συνεργασίας. Αισθηματικά, προβλέπονται εξελίξεις στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η σύμπτωση και ο αιφνιδιασμός από την πλευρά των άλλων.

scorpio-horoscope-2014-150x150

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη που προηγήθηκε αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και σας αφήνει για λίγο μετέωρους χωρίς να μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Μην βιαστείτε να ρίξετε το βάρος του ενδιαφέροντος σας σε κάτι αισθηματικό γιατί υπάρχει η βεβαιότητα ότι θα ανακαλύψετε ότι δεν είναι αυτό που θα σας καλύψει. Αφοσιωθείτε περισσότερο στην δουλειά σας κάνοντας ένα καινούργιο πρόγραμμα για τα οικονομικά σας και κυρίως μην αφήνετε ακάλυπτες τις πραγματικές σας ανάγκες. Αποφύγετε εμπλοκή σε σχόλια και σε κοινωνικές διαφωνίες και μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας σε τρίτους που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.

sagittarius-horoscope-2014-150x150

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη έκλειψη του Σεπτεμβρίου επισπεύδει τις κινήσεις και διαλύει τις αμφιβολίες για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Στις επιδιώξεις σας ο παράγοντας της τύχης δεν θα λείψει και γενικότερα ο πορεία του μήνα θα ενισχύσει αρκετά τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Οργανώστε την δραστηριότητα σας εκ νέου αν χρειαστεί, διασαφηνίστε τους στόχους σας και ζητήστε την βοήθεια εκείνων που μπορούν να σας την παράσχουν. Μην επηρεάζεστε από το εξωτερικό περιβάλλον όσο και αν κάποιοι άνθρωποι σας εντυπωσιάζουν. Η αλλαγή πάντως που περιμένετε στη ζωή σας και η οποία έρχεται είναι κάτι πιο σύνθετο από μια απλή αισθηματική ή επαγγελματική ανανέωση.

capricorn-horoscope-2014-150x150

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εκλείψεις του Σεπτεμβρίου δίνουν έμφαση στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας εξελίξεις. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι ψυχολογικά και πρακτικά. Τα γεγονότα πολλές φορές θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά την νέα πραγματικότητα και μην αντιδράστε όταν είναι σίγουρο πως δεν θα πετύχετε. Φανείτε υπομονετικοί εκεί που πρέπει και κινηθείτε περισσότερο διαλλακτικά και όχι επεμβατικοί για την υπεράσπιση των συμφερόντων σας. Μην υποτιμάτε την αναγκαιότητα κατάλληλων συνεργατών και μην δημιουργείτε τώρα εχθρούς και αντιπάλους οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν και πείσμα και δύναμη. Ερωτικά η κατάσταση είναι μεταβατική.

aquarius-horoscope-2014-150x150

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος αυτή εντείνει τους ενθουσιασμούς σας και σας βοηθά να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες μέχρι πρόσφατα διατηρούσατε ένα δισταγμό. Αυξάνει η κινητικότητα της καθημερινότητας σας και συνειδητοποιείτε ότι αρκετά από τα ενδιαφέροντα έχουν αλλάξει ή αρχίζουν ήδη να αλλάζουν. Ωστόσο μην βιάζεστε να επισπεύσετε εξελίξεις ειδικά αν αφορούν τον τομέα των οικονομικών συναλλαγών και των εργασιακών σχέσεων. Κάθε νέα δέσμευση πρέπει να είναι συνειδητή και να έχει οδηγό την προνοητικότητα. Ερωτικά παρουσιάζεστε ευνοημένοι ακόμα και σε ενδεχόμενο περιστασιακών σχέσεων.

pisces-horoscope-20141-150x150

ΙΧΘΕΙΣ

Η ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου πυροδοτεί νέες εξελίξεις στη ζωή σας και αναδιαμορφώνει συμφέροντα και ενδιαφέροντα. Το φετινό φθινόπωρο αποτελεί την απαρχή μιας αποκατάστασης σχέσεων και συνεργασιών, ωστόσο θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και όχι βιαστικοί καθώς μια ενδεχόμενη παρόρμηση μπορεί να σας παγιδεύσει κάπου ασύμφορα. Η νευρική σας κατάσταση είναι αρκετά τεταμένη και θα πρέπει να βρείτε μια χρυσή τομή μεταξύ του απόλυτου και της αδράνειας. Αποφύγετε αντιθέσεις με το κοινωνικό και το εργασιακό σας περιβάλλον και μην βρίσκετε πρόχειρες λύσεις για τα μεγάλα σας προβλήματα. Όσον αφορά την ανάγκη της ερωτικής σας αποτοξίνωσης, δεν έχετε παρά να αναθεωρήσετε ανεδαφικές απόψεις.

 

 


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 16956 φορές

Categories:   Κώστας Λεφάκης

Comments

  • Jannis Kritsantonis

    Posted: 27 Σεπτεμβρίου 2015 23:05

    Jannis Kritsantonis

    @wwwdonnagr Τι σόι πρόβλεψη είναι η "πρόβλεψη" της περασμένης εβδομάδας; Απλώς ρωτάω