Donna.gr

Follow Us

Menu

Προβλέψεις για την εβδομάδα 21 έως 27 Σεπτεμβρίου 2015

aries-horoscope-2014-150x150ΚΡΙΟΣ

Εξακολουθεί το διάστημα να είναι αρκετά έντονο για εσάς και θα είναι καλό να το εκμεταλλευτείτε για να προωθήσετε ζητήματα εργασίας. Παράλληλα σκεφτείτε, εκτιμήστε καταστάσεις και ανθρώπους και οργανώστε τα σχέδια σας ενισχύοντας την άμυνα σας απέναντι στους εξωτερικούς κινδύνους του φετινού φθινοπώρου. Διαχειριστείτε έξυπνα τα χρήματα σας και αποφύγετε αντιθέσεις με εκπροσώπους του συστήματος που μπορούν να επιφέρουν δυσάρεστες συνέπειες. Ο μήνας αυτός σας υποχρεώνει να τακτοποιήσετε σταθερά όλα τα πρακτικά αλλά και τα συναισθηματικά σας προβλήματα.

taurus-horoscope-2014-150x150

ΤΑΥΡΟΣ

Ρίξτε το βάρος του ενδιαφέροντος σας στην εργασία, στην επιχείρηση και στην αναδιαμόρφωση της λειτουργίας τους. Μικρές αντιξοότητες και καθυστερήσεις συνεχίζονται και κάποιες διαφωνίες υπάρχουν για οικονομικά θέματα που πρέπει να ταχτοποιηθούν με μακροπρόθεσμη μελέτη. Μια λανθασμένη κίνηση μπορεί να σας ταλαιπωρήσει για καιρό. Μην αφήνετε στην τύχη θέματα επαγγελματικά ή περιουσιακά και αποφύγετε να κάνετε πωλήσεις τώρα. Ερωτικά η κατάσταση είναι μεταβατική.

gemini-horoscope-2014-150x150

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο που ψάχνετε τρόπους να αλλάξετε την ζωή σας προς το καλύτερο. Διαφοροποιούνται οι προσωπικές σας σχέσεις και εξελίσσονται οι κοινωνικές. Φανείτε δημιουργικοί και ευσυνείδητοι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και βρείτε νέες ισορροπίες ή ζητήστε πίστωση στις οικονομικές σας συναλλαγές. Μην βιαστείτε να κρίνετε το μέλλον γιατί γρήγορα θα έρθουν ευκαιρίες που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά.

leo-horoscope-2014-150x150

ΛΕΩΝ

Ο Άρης και η Αφροδίτη συνευρίσκονται στο ζώδιο σας και η υπερένταση που νιώθετε θα φτάσει στο ζενίθ. Ραγδαίες προβλέπονται οι αλλαγές και μια σειρά από γεγονότα θα προκύψουν εκ των οποίων πολλά δεν είχατε υπολογίσει. Τα νεύρα σας ευτυχώς αντέχουν ακόμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε κατάχρηση των δυνάμεων σας διότι θα χρειαστείτε εφεδρείες τους επόμενους μήνες. το επαγγελματικό συνεχίζει να σας προβληματίζει και η ανυδρία στο οικονομικό είναι αισθητή. Μάθετε να ζείτε με τους όρους που σας επιβάλει η εποχή και η ίδια σας η μοίρα.

cancer-horoscope-2014-150x150

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρόλες τις οικογενειακές δυσκολίες και τις ευθύνες που αντιμετωπίζετε είναι γεγονός ότι αυτός ο μήνας από ένα σημείο και μετά θα σας βοηθήσει. Πρέπει όμως να γίνουν μερικές αλλαγές που εξαρτώνται κυρίως από εσάς για να μπορέσετε να νιώσετε πιο αισιόδοξοι και ελεύθεροι να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Τα προσωπικά ή τα οικογενειακά προβλήματα είναι δύσκολο να λυθούν, χρειάζεται λίγο να τα φιλοσοφήσετε και μην άγχεστε για πράγματα που είναι αδύνατο να καταλάβουν ή να συμμεριστούν οι άλλοι.

virgo-horoscope-2014-150x150

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά αλλάζουν στην ζωή σας αυτή την εποχή αλλά και εσείς αλλάζετε νοοτροπία και συμπεριφορά σε σχέση με το παρελθόν σας. Η κούραση και η αγωνιστικότητα δεν θα λείψουν αλλά όλα σας οδηγούν σε μια καινούργια ζωή και θα έχετε επαναλαμβανόμενες ευκαιρίες για να μπουν καινούργια θεμέλια στους βασικούς τομείς της. Μην αντιστέκεστε στην ροή των γεγονότων και μην αφήνετε την ανασφάλεια σας να σας δημιουργήσει καθυστερήσεις και άγχη.

libra-horoscope-2014-150x150

ΖΥΓΟΣ

Μεταβατικό είναι το διάστημα αυτό με αρκετούς παρασκηνιακούς κινδύνους που πρέπει να τους αντιμετωπίζετε έγκαιρα. Θέματα συναλλαγών αλλά και προσωπικών σχέσεων θα σας απασχολήσουν ακόμα μια φορά. Μην παίρνετε αποφάσεις την ώρα του θυμού ή της αγωνίας σας και μην έχετε αντιδικία που μπορούν ακόμα να επηρεάσουν τα συμφέροντα σας. Αναγκάζεστε ακόμα μια φορά να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για μεγάλο διάστημα ως προς την κάλυψη των αναγκών σας, τόσο των πρακτικών όσο και των ψυχολογικών.

scorpio-horoscope-2014-150x150

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήστε μετακινήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να έχουν ιδιαίτερη σημασία για τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Και ενώ η εποχή είναι γενικά δύσκολη εσείς έχετε αρκετές ευκαιρίες νέων διεξόδων. Πρέπει όμως να είστε ψύχραιμοι, προσεκτικοί και εύστοχοι για να μπορέσετε να νιώσετε περήφανοι για τους καρπούς των προσπαθειών σας λίγο αργότερα. Προσέξτε την οικονομική σας διαχείριση και μην δίνετε υποσχέσεις ερωτικές ή άλλες κάτω από το κράτος μεγάλων ενθουσιασμών.

sagittarius-horoscope-2014-150x150

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλάζει αισθητά το σκηνικό τις επόμενες μέρες καθώς η επικείμενη  σεληνιακή έκλειψη τονίζει κάποιες ανησυχίες και σας κάνει να νιώσετε πίεση μια σειρά από περιστατικά που αφορούν την οικονομική σας πορεία. Φανείτε συνέπειες στην διεκπεραίωση των οικονομικών σας αλλά διαλλακτικοί και υποχωρητικοί στα αισθηματικά σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι καταλυτικές προκειμένου η συνέχεια να είναι απαλλαγμένη από χρεωστικούς λογαριασμούς. Ραγδαίες εξελίξεις θα σημαδέψουν την προσωπική σας ζωή.

capricorn-horoscope-2014-150x150

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προοπτικές για κάτι καλύτερο επαγγελματικά επαληθεύονται παρά την δυσκολία της εποχής και γρήγορα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας ξεκινώντας σε καινούργιες δραστηριότητες. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια περιστασιακά προβλήματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον που όμως δεν είναι σκόπιμο να σας οδηγήσουν σε διαφωνίες με συνεργάτες ή εργοδότες. Αναθεωρήσεις, σχέσεις και επαναπροσδιορισμοί σχεδίων είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην αρνηθείτε τέλος την ευκαιρία μιας αλλαγής αν το εγχείρημα εγγυάται μια σίγουρη πορεία. Μην σκέπτεστε επίσης μια μετακόμιση ή μια αγορά τώρα.

aquarius-horoscope-2014-150x150

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ δουλειά και πολύ κίνηση περιμένει τους περισσότερους από εσάς και ομολογώ πως ούτε τα άγχη σας θα είναι λίγα ούτε και η κούραση. Προσπαθήστε να οργανώστε το χρόνο σας ώστε να προλαβαίνετε να ηρεμείτε και αξιολογήστε τις ευθύνες σας κατά σειρά προτεραιότητας ώστε να τακτοποιείτε τις εκκρεμότητες, την μια μετά την άλλη. Η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει ακόμα μια φορά αλλά και εδώ θα χρειαστεί να δώσετε πίστωση χρόνου στον εαυτό σας για τις απαιτήσεις του αλλά και πίστωση χρόνου στον άνθρωπο που σας αφορά και που η συμπεριφορά του συνεχίζει να σας προβληματίζει.

pisces-horoscope-20141-150x150

ΙΧΘΕΙΣ

Εκτιμήστε την διαμόρφωση της νέας πραγματικότητας, προνοήστε για δυσκολίες που δεν θα λείψουν και προβάλλετε τις ικανότητες και τα σχέδια σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον δημιουργώντας προϋποθέσεις που θα σας εξυπηρετήσουν πάνω σε αυτό. Στα αισθηματικά σας σκεφτείτε τι βαραίνει για εσάς και διαλέξτε το αποφασιστικά. Μερικά πράγματα διορθώνονται, μερικά όχι. Ποτέ κανείς δεν τα έχει όλα αλλά έχει επίσης και το δικαίωμα να διαλέξει το τίποτα για ένα διάστημα προκειμένου να αποφύγει μια άσκοπη φθορά.

 

 


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 52.578 φορές

Categories:   Κώστας Λεφάκης

Comments