Donna.gr

Follow Us

Menu

Προβλέψεις για την εβδομάδα 5 έως 11 Οκτωβρίου 2015

aries-horoscope-2014-150x150ΚΡΙΟΣ

Είναι αρκετά σημαντικό το διάστημα που ακολουθεί για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας και να κάνετε μια βαθιά εκκαθάριση στις σχέσεις σας, μπαίνετε στον τελευταίο κύκλο του χρόνου που θα παγιώσει το νέο κλίμα και το νέο ήθος του χαρακτήρα σας αλλά και το νέο ύφος των σχέσεων σας. Η καθημερινότητα σας προβλέπεται κουραστική με αντιθέσεις και διαφωνίες και εκνευριστικά ελλειμματική στα οικονομικά. Ωστόσο σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο όπως και δημιουργικές δραστηριότητες αυτή την εποχή των μεγάλων δυσκολιών. Το φθινόπωρο είναι μια θετική εποχή αντίστοιχη της άνοιξης. Αξίζει να το αξιοποιήσετε διορθώνοντας και λύνοντας τα προβλήματα που σας άφησε το καλοκαίρι.

taurus-horoscope-2014-150x150

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να προετοιμάσουν μια προοδευτική βελτίωση ή να σας αναγκάσουν να ξεκινήσετε από την αρχή. Φανείτε προσεκτικοί και μην αφήνετε στην τύχη οικονομικές εκκρεμότητες. Έχετε υπόψη ότι τυχόν επαγγελματικές εκτιμήσεις απαιτούν προνοητικότητα και καλή διαχείριση. Το στενό περιβάλλον θα αποτελέσει εστία έντασης και οι δικοί σας άνθρωποι θα σας πιέσουν προκειμένου να ανταποκριθείτε στα αιτήματα τους. Η διεκδίκηση ενός οικονομικού σας στόχου πρόκειται να ανεβάσει επικίνδυνα το θερμόμετρο στην καθημερινότητά σας. Φανείτε πιο ψύχραιμοι στις κινήσεις σας.

gemini-horoscope-2014-150x150

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος είναι δημιουργική, επεκτατική και αναθεωρητική. Ο Άρης στην Παρθένο σας βοήθα να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα και να πάρετε αποφάσεις τις οποίες θα τις τηρήσετε. Σε αυτή την γενικότερα δύσκολη εποχή, προσπαθήστε να απεξαρτηθείτε από οικονομικές εκκρεμότητες και σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον σας χωρίς να αφήνετε το πείσμα ή τον εγωισμό να σας κατευθύνει. Οι απόπειρες να διαμορφώσετε μια σωστή σχέση με κάποιους ανθρώπους φαίνεται ότι καρποφορεί από εδώ και πέρα. Λάβετε υπόψη σας τα μηνύματα για αλλαγές και για εξελίξεις που γρήγορα θα γίνουν στον εργασιακό σας χώρο.

cancer-horoscope-2014-150x150

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο δίνει έμφαση σε οικονομικά άγχη αλλά και εκδοχές να βρεθούν λύσεις στα αντίστοιχα προβλήματα. Ο Ήλιος στο Ζυγό επιστρατεύει την προσοχή στο χώρο της οικογένειας και του σπιτιού, χρειάζεται μόνο να αναδιοργανωθείτε ψυχολογικά και πρακτικά και να πείσετε και τους δικούς σας ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. Παρά το γενικότερο δύσκολο κλίμα η εργασία έχει ενδιαφέρουσες προοπτικές ή ασφαλιστικές δικλείδες. Γενικότερα τις μέρες αυτές αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή στην δική σας συμπεριφορά και προπάντων απαισιόδοξες σκέψεις. Όσοι έχετε ταλαιπωρηθεί το καλοκαίρι από την υγεία σας αποφασίστε να βάλετε μια τάξη βελτίωση της.

leo-horoscope-2014-150x150

ΛΕΩΝ

Είναι καιρός να δραστηριοποιηθείτε και να βοηθήσετε περισσότερο τον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις καινούργιες συνθήκες της ζωής σας αυτό το φθινόπωρο. Σε μια εποχή ασάφειας προσανατολιστείτε χωρίς εκνευρισμούς και βιαστικές αποφάσεις. Σε  αυτή την δύσκολη μεταβατική περίοδο δεχτείτε εσείς τον εαυτό σας και να είστε βέβαιοι ότι και οι άλλοι θα σας δεχτούν. Ιδιαίτερες εντάσεις παρουσιάζονται στον επαγγελματικό σας τομέα, όπου κάποιες εξελίξεις σχετίζονται με την προώθηση ενός δημιουργικού σας σχεδίου. Φανείτε συνεπείς στις υποσχέσεις σας. Μεταβατικά είναι τα πράγματα στην ερωτική σας με μερικές καλές στιγμές που θα απολαύσετε.

virgo-horoscope-2014-150x150

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετή υπερένταση τεντώνει τα νεύρα σας καθώς ο Άρης κυριαρχεί στο ζώδιο σας και μπορεί να βλάψει και το συμφέρον αλλά και την ψυχική σας ισορροπία. Μην είστε απερίσκεπτοι στην οικονομική διαχείριση και μην καταφεύγετε σε εύκολες λύσεις που εντείνουν τις εξαρτήσεις και αυξάνουν τα χρεωστικά σας υπόλοιπα. Ελέγχετε τι λέτε ή τι αποφασίζετε ή τι συμφωνείτε με τρίτους. Προσέχετε όταν οδηγείτε αλλά και όταν διαφωνείτε με κάποιους ανθρώπους για σημαντικούς λόγους. Η κινητικότητα και η εργασία δεν θα σας λείψει αλλά παράλληλα θα γίνουν και αιτία κούρασης. Ερωτικά πετυχαίνετε το σκοπό σας ο οποίος όμως συνεπάγεται ένα μεγάλο «κόστος».

libra-horoscope-2014-150x150

ΖΥΓΟΣ

Η περίοδος των φετινών σας γενεθλίων είναι λιγότερο δύσκολη από την αντίστοιχη περσινή. Έντονη είναι η ανάγκη σας να αναπτύξετε κάποια οικονομική δραστηριότητα, αλλά οι συνθήκες ακόμα δεν σας επιτρέπουν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τα ταλέντα σας. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τα προβλήματα σας και μην βιάζεστε να αποφασίσετε κάτι που θα δημιουργούσε νέες περιπλοκές στα ερωτικά σας. Όσοι περνάτε δύσκολα στον επαγγελματικό τομέα προσπαθήστε να εντοπίσετε την αιτία του κακού ή να βρείτε μια καινούργια ασχολία. Φανείτε πιο συνεργάσιμοι και δοτικοί στους συνεργάτες σας.

scorpio-horoscope-2014-150x150

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι άσχημη αλλά η επιστράτευση που εξασκεί ο επαγγελματικός τομέας λόγο εξελίξεων είναι αρκετά σκληρή. Θα πρέπει να κινηθείτε διαλλακτικά, προσεκτικά αλλά και αποφασιστικά χωρίς να αναβάλετε κάτι που πρέπει να κάνετε τώρα. Είναι ο μόνος καλός μήνας που έχετε για να βρείτε λύσεις γιατί θα ακολουθούσουν μετά τρεις δύσκολοι μήνες. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό εκεί που θα χρειαστεί και αξιοποιήστε το εγγύς μέλλον των οικονομικών σας, βρείτε ώρες για να ξεκουράζεστε και να ενημερώνεστε. Ανταποκριθείτε στην ερωτική σας ζωή αλλά με μέτρο. Μην εμπλέκεστε σε συναναστροφές που μπορεί να σας απογοητεύσουν και μην κλείνετε επαγγελματικές συμφωνίες που δεν έχουν εγγύηση επιτυχίας.

sagittarius-horoscope-2014-150x150

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Οκτώβριος είναι σαφώς πιο ευνοϊκός μήνας από τον Σεπτέμβριο και έχετε την ευκαιρία να μπορέσετε να κερδίσετε κάτι που σας ενδιαφέρει. Δημόσιες εμφανίσεις, συμφωνίες με τρίτους και διακανονισμοί ευοδώνονται σε όλη την διάρκεια του. Ακόμα και η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να βελτιώνεται αισθητά. Παρόλα αυτά συνεχίστε να είστε προνοητικοί στην οικονομική σας διαχείριση και στις εξαρτήσεις που δημιουργείτε. Φροντίστε να είναι όσο το δυνατό μικρές σε κόστη ή σε υπόλοιπα. Συνεχίστε να έχετε υπομονή, αντοχή και ευσυνείδητη εργατικότητα. Αυτά θα αποδώσουν έστω και καθυστερημένα.

capricorn-horoscope-2014-150x150

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας αυτός βοήθα την ανάδειξη των ικανοτήτων σας και την ευόδωση των προσπαθειών σας ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Σημαντικές αλλαγές έρχονται στη ζωή σας με μορφή προειδοποίησης προς το παρόν και τώρα που ο Άρης βρίσκεται στην Παρθένο δεν έχετε παρά να ανεφοδιαστείτε εκεί που έχετε καταναλωθεί ή έχετε από καιρό διάφορες ελλείψεις. Τυχόν επαγγελματικές εκκινήσεις θα καρποφορήσουν μόνο αν στηρίζονται σε σωστές βάσεις και δεν ξεπερνούν τις δυνατότητες σας. Μην υποτιμάτε την αναγκαιότητα ακατάλληλων συνεργατών και μην κάνετε αντίπαλους, ανθρώπους που έχουν αποδείξει το πείσμα και την δύναμη τους.

aquarius-horoscope-2014-150x150

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε επεισοδιακή φάση βρίσκεται η αισθηματική σας ζωή, πολλοί ερωτεύεστε, άλλοι μπορεί να διαφωνήσετε με τον σύντροφο σας και μερικοί να κλείσετε τον κύκλο μιας μακρόχρονης σχέσης. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αν δεν αφήσετε τα γεγονότα να δείξουν το χαρακτήρα τους. Υπερασπιστείτε τις συνεργασίες που αξίζουν και κάντε τις δέουσες υποχωρήσεις προκειμένου να συντηρήσετε τα συμφέροντα σας. Σημαντικό το διάστημα για τις κοινωνικές σας επαφές και γενικά για την συναισθηματική έκφραση αλλά και ενδεχομένως και την ερωτική δραστηριότητα.

pisces-horoscope-20141-150x150

ΙΧΘΕΙΣ

Φροντίστε να μην κουράζεστε με προβλήματα άλλων, υπερασπίστε την εργασία σας και προφυλάξτε την υγεία σας. Η οικονομική βελτίωση σας απαιτεί προσπάθεια και υπομονή. Κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες αυτό το μήνα τόσο στην τακτική σας μέχρι σήμερα όσο και στους προγραμματισμούς σας επαγγελματικούς ή κοινωνικούς. Προστατευτείτε από ανθρώπους που σχολιάζουν ή που σας φθονούν και παραμείνετε πιο κοντά σε εκείνους που είναι χρήσιμοι και περισσότερο ομοϊδεάτες σας. Φανείτε συνεργάσιμοι με το σύντροφο σας και αποφύγετε τα πείσματα, τα καπρίτσια και τις αδικαιολόγητες εξαφανίσεις.

 

 


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 71.802 φορές

Categories:   Κώστας Λεφάκης

Comments

  • Gianis Koulierakis

    Posted: 7 Οκτωβρίου 2015 20:04

    Gianis Koulierakis

    ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΦΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΣ