Donna.gr

Follow Us

Menu

Προβλέψεις για την εβδομάδα 19 έως 25 Οκτωβρίου 2015

aries-horoscope-2014-150x150ΚΡΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή θα σας απασχολήσουν πολύ τα εξωτερικά γεγονότα, η συνάντηση με έναν συνεργάτη ή με ένα παράγοντα της δουλειάς ή της ζωής σας, αλλά και κάποιες πληροφορίες που θα σας αιφνιδιάσουν. Οι εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων επιταχύνονται αλλά παρουσιάζουν νευρικότητα από την πλευρά των άλλων. Η εργασία σας επιστρατεύει στο καθήκον περισσότερο ενώ η παροχή υπηρεσιών προς τρίτους κρίνεται αναπόφευκτη ανεξάρτητα της δικής σας αρέσκειας.

taurus-horoscope-2014-150x150

ΤΑΥΡΟΣ

Έμφαση δίνεται ακόμα μια φορά στο δημιουργικό θέμα όποιας φύσεως και αν είναι και στις σχέσεις σας με έναν άνθρωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Όλα τα θέματα όμως αυτή την περίοδο θέλουν προσεκτικό χειρισμό. Εξυπηρετήσεις και μικρές διευκολύνσεις στα οικονομικά σας είναι πολύ πιθανές. Η συνάντηση του Άρη και του Δία αυτές τις μέρες σε αρμονία με το ζώδιο σας σημαίνει κάτι καλό αλλά και μια μικρή έκρηξη ή μια αιφνίδια αλλαγή για την οποία δεν θα είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

gemini-horoscope-2014-150x150

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλύτερη η εβδομάδα που ακολουθεί με περισσότερες διευκολύνσεις αλλά και πολλά ετερόκλιτα πρόσωπα και ζητήματα. Χρειάζεστε πολύ πρόγραμμα και οργάνωση, μεθοδικότητα και διαλλακτικότητα. Πολλά είναι εκείνα που θα σας απασχολήσουν, αρκετά θα προωθηθούν και μερικά θα μείνουν στάσιμα. Καθυστερήσεις και έξοδα δεν θα λείψουν. Οικογενειακά και προσωπικά άγχη αυξάνουν εξ αιτίας του οικονομικού, ενώ σας απασχολούν πολύ τα προβλήματα των άλλων. Αποφύγετε αποφάσεις δέσμευσης.

cancer-horoscope-2014-150x150

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς ο Ερμής μαζί με τον Ήλιο στο Ζυγό δίνει έμφαση στις εξελίξεις του στενού σας περιβάλλοντος. Ένα οικογενειακό προβλήματα φαίνεται να λύνεται ενώ μια επαγγελματική υπόθεση να επιταχύνεται. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κοινωνικές σας συνευρέσεις και κάποιες καινούργιες συναναστροφές. Φροντίστε να είστε κατανοητοί στους άλλους γιατί υπάρχει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων και παρανοήσεων.  Ερωτικά δεν πάνε οι καταστάσεις όπως θα θέλατε, γι΄ αυτό μην βιάζεστε και μην αφήνετε το συναίσθημα να προπορεύεται της λογικής.

leo-horoscope-2014-150x150

ΛΕΩΝ

Λίγο καλύτερο το κλίμα στην επικοινωνία και στην συνεννόηση αυτή την εβδομάδα. Ο Άρης με τον Δία στην Παρθένο εστιάζει την προσοχή σας σε ένα αρκετά δύσκολο συναισθηματικό ζήτημα. Έχει δυο όψεις και την καλή και την επεισοδιακή. Και οι δυο αφορούν τα οικονομικά σας, την εξέλιξη τους ή μια αλλαγή στην από εδώ και πέρα πορεία του εισοδήματος και των οικονομικών σας συμφερόντων. Συναισθηματικά είναι λίγο αδύναμες οι μέρες, κοινωνικά έχουν όμως περισσότερο ενδιαφέρον.

virgo-horoscope-2014-150x150

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας και ο Άρης συναντιούνται αυτές τις μέρες με ακρίβεια στο ζώδιο σας. Βοηθούν την τάση σας για πρόοδο και τονίζουν την δημιουργική σας έκφραση. Η σύνοδος αυτή θα τονίσει την αισιοδοξία αλλά και άλλο τόσο την εριστικότητα, τον συναγωνισμό και την οργανωμένη προσπάθεια στην επίτευξη των στόχων σας. Η στάση και η συμπεριφορά των άλλων απέναντι σας ρυθμίζει την τύχη και την αποτελεσματικότητα στις κινήσεις σας. Η ανάγκη να νοιώσετε ερωτευμένοι παραμένει ακάλυπτη. Φανείτε προνοητικοί επίσης στην διαχείριση των χρημάτων σας.

libra-horoscope-2014-150x150

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες αυτές κάτω από το φως του φεγγαριού βοηθούν την αποκατάσταση παρεξηγήσεων αλλά και ζημιών. Την καλύτερη συνεννόηση στον επαγγελματικό χώρο και την αύξηση της διευκόλυνσης στην τακτοποίηση οικονομικών ζητημάτων. Η καθημερινότητα γίνεται πιο ηχηρή αλλά και πιο ενδιαφέρουσα. Καινούργιες παρουσίες ανθρώπων τονίζουν την περίεργα και την διάθεση να ασχοληθείτε μαζί τους. Θα υπάρξει πολύ δουλειά που θα πρέπει να γίνει, γι΄ αυτό οργανώστε το χρόνο σας και αποφύγετε εκνευρισμούς και απροσεξίες.

scorpio-horoscope-2014-150x150

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες να εντυπωσιάσετε ή να υλοποιήσετε μια μεγάλη σας προσδοκία. Αν δεν κινηθείτε όμως έξυπνα μπορείτε να βρεθείτε μπλεγμένοι σε δυσάρεστες καταστάσεις ή να παγιδευτείτε κάπου που θα σας πάρει αρκετό καιρό για να ξεφύγετε. Τονίζεται η ανησυχία και η νευρικότητα και υπάρχει και μια πίεση από τους ανθρώπους που επηρεάζουν την ζωή σας ψυχολογικά χωρίς να φαίνονται στο προσκήνιο της. Στην επικοινωνία θα υπάρξουν εμπόδια, καθώς το φορτίο αγαπημένων ανθρώπων γίνεται βαρύτερο.

sagittarius-horoscope-2014-150x150

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μέρες είναι επεισοδιακές, το ένα γεγονός διαδέχεται το άλλο  με ταχύτητα και ο χρόνος είναι σαν να φεύγει μέσα από τα χέρια σας. Ο Δίας και ο Άρης μαζί στην Παρθένο μπορεί να είναι η ένδειξη μιας νίκης αλλά είναι παράλληλα μια ευθύνη, μια θυσία ή η επιστράτευση σας σε μια μάχη που πρέπει να κερδίσετε. Πολύ τρέξιμο επίσης και αρκετό άγχος για την εργασία αλλά και για το περιβόητο οικονομικό που δεν είναι επαρκές. Αποφύγετε διενέξεις. Στα ερωτικά σας θα κυριαρχήσει η ρευστότητα και η μεταβλητότητα.

capricorn-horoscope-2014-150x150

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας αυτός βοήθα την ανάδειξη των ικανοτήτων σας και την ευόδωση των προσπαθειών σας ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Σημαντικές αλλαγές έρχονται στη ζωή σας με μορφή προειδοποίησης προς το παρόν και τώρα που ο Άρης βρίσκεται στην Παρθένο δεν έχετε παρά να ανεφοδιαστείτε εκεί που έχετε καταναλωθεί ή έχετε από καιρό διάφορες ελλείψεις. Τυχόν επαγγελματικές εκκινήσεις θα καρποφορήσουν μόνο αν στηρίζονται σε σωστές βάσεις και δεν ξεπερνούν τις δυνατότητες σας. Μην υποτιμάτε την αναγκαιότητα ακατάλληλων συνεργατών και μην κάνετε αντίπαλους, ανθρώπους που έχουν αποδείξει το πείσμα και την δύναμη τους.

aquarius-horoscope-2014-150x150

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άσχετα αν θέλει λίγο προσοχή αυτή η εβδομάδα, σε αρκετούς τομείς βοηθά την πρόοδο των υποθέσεων και την επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Διαμορφώνονται καλύτερα οι εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο, έχετε περισσότερες επικοινωνιακές και κοινωνικές επιτυχίες, μικρές διευκολύνσεις στα οικονομικά σας, κάποια ευχάριστη βραδιά ψυχαγωγίας ή ερωτικής κατάκτησης. Η καθημερινότητα θα κυλήσει ταχύτερα, η νευρικότητα ωστόσο θα είναι αισθητή κατά στιγμές. Αλλάζουν επίσης κάποιες καταστάσεις γύρω σας σχετιζόμενες με τις οικονομικές ή τις κοινωνικές σας βλέψεις.

pisces-horoscope-20141-150x150

ΙΧΘΕΙΣ

Η περίοδος αυτή  θα σας βοηθήσει περισσότερο σε σχέση με άλλους. Εργασία και κοινωνική ζωή θα παίξουν βασικό ρόλο στην καθημερινότητα. Οι μέρες σας βοηθούν να διασαφηνίσετε αμφισβητήσεις και να έχετε καλύτερες κατασταλάξεις στις επαγγελματικές και στις οικονομικές σας υποθέσεις. Παραμείνετε τυχεροί στα αισθηματικά αλλά με κάποιο τίμημα. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες, μην βιάζεστε να καταλήξετε σε συμπεράσματα, δείξτε τον καλό σας εαυτό αλλά αν δείτε κάποιον ασυνεννόητο τύπο ή μια περίεργη κατάσταση απομακρυνθείτε από κοντά τους.

 

 

 


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 14202 φορές

Categories:   Κώστας Λεφάκης

Comments

  • Zelinda

    Posted: 28 Οκτωβρίου 2015 17:44

    Zelinda

    @wwwdonnagr

three × one =