Donna.gr

Follow Us

Menu

Προβλέψεις για την εβδομάδα 2 έως 8 Νοεμβρίου 2015

aries-horoscope-2014-150x150ΚΡΙΟΣ

Θέματα εργασίας και οικονομικών συνεχίζουν να σας απασχολούν στο ξεκίνημα του μήνα. Τις μέρες αυτές θα δείτε το τρέιλερ αυτών που θα σας απασχολήσουν και στα οποία πρέπει να διατηρήσετε ισορροπίες. Φροντίστε να έχετε συνέπεια στις υποχρεώσεις σας και διπλωματικότητα στην επικοινωνία σας. Επιμεληθείτε τις σχέσεις σας με το νόμο και με τις τράπεζες, μην ανοίγεστε σε νέα έξοδα και δεχτείτε μικρούς συμβιβασμούς στην αισθηματική σας ζωή προκειμένου να αποφύγετε ρήξεις ή συγκρούσεις.

taurus-horoscope-2014-150x150

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται να μπαίνουν στο στόχαστρο και εσείς θα πρέπει να υπερασπιστείτε αυτά που θέλετε αλλά και να μην αγνοήσετε τις ανάγκες συνεργατών και συντρόφων. Οι πλανητικές όψεις δίνουν παράγοντα τύχης, η γενικότερη κατάσταση σας επηρεάζει λιγότερο αυτή την εποχή και οι αγοραστικές σας ανάγκες φαίνεται να μπορούν αρκετά να ικανοποιηθούν. Μην αγνοείτε την κοινωνική σας υποχρέωση προς τρίτους, μην αναπτύσσετε αντικοινωνική συμπεριφορά από ιδιοτροπίες του χαρακτήρα σας και φανείτε πιο εργατικοί στην δουλειά σας

gemini-horoscope-2014-150x150

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας ο μήνας αυτός έχει να κάνει με την υποχρέωση τού να υπηρετήσετε τους άλλους και να φανείτε χρήσιμοι στο εαυτό σας και στο εργασιακό σας περιβάλλον. Οι καθημερινές δραστηριότητες θα σας κουράσουν, οι δαπάνες θα πρέπει να περιοριστούν, η επικοινωνία με τους άλλους θα πρέπει να είναι πιο διαλλακτική και οι προσπάθειες που καταβάλετε για να πετύχετε ένα σκοπό πιο συντονισμένες. Η ερωτική σας δραστηριότητα παρουσιάζει ενδιαφέρον αλλά με ένα αρκετά περίπλοκο τρόπο.

cancer-horoscope-2014-150x150

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η παραγωγικότητα, ο έλεγχος των εξαρτήσεων σας από καταστάσεις και ανθρώπους, οι αποφάσεις που θα πάρετε για την αισθηματική σας ζωή και οι όποιες συμφωνίες σε επιχειρηματικό επίπεδο. Καλείστε να κρατήσετε ακμαίο το ηθικό σας, αλλά να κρατήσετε και αποστάσεις ασφάλειας από εκείνους που έχουν την τάση να σας εκμεταλλεύονται. Η επιχειρηματική σας δραστηριότητα εξελίσσεται, οι απαιτήσεις της οικογενείας παραμένουν και ο περιορισμός εντός και επί τα αυτά συνεχίζεται.

leo-horoscope-2014-150x150

ΛΕΩΝ

Ο Νοέμβριος παρουσιάζει καινούργιο κλίμα και νέο ενδιαφέρον. Τα γεγονότα θα επηρεάσουν πολλά από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, αναγκάζοντας σας να αναπροσαρμόσετε την τακτική σας προκειμένου να πετύχετε τις επιδιώξεις σας. Κινητικότητα θα παρουσιάσει το στενό περιβάλλον και ο επαγγελματικός χώρος. Προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας αλλά και των συναισθημάτων σας. Ο κίνδυνος να σας εκμεταλλευτούν κάποιοι επιτήδειοι παραμένει υπαρκτός.  Η συναισθηματική σας ζωή τείνει να μπει σε νέα φάση, οι οικονομικές πιέσεις δεν  λείπουν αλλά λύσεις μπορεί να βρεθούν.

virgo-horoscope-2014-150x150

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξακολουθεί η Αφροδίτη και ο Άρης να βρίσκονται στο ζώδιο σας σε στενή προσέγγιση μεταξύ τους. το συναίσθημα πρέπει να ισορροπεί με το ζωικό ένστικτο, και η επιθυμία να ευθυγραμμίζεται με τις υποχρεώσεις σας. Περιορίστε τις ιδιοτροπίες σας και τον ωφελιμισμό σας και συνειδητοποιήστε ότι νέοι κύκλοι ξεκινούν αυτοί την εποχή  περνώντας σας μέσα από ένα μεγάλο κόσκινο. Ο Κρόνος στον Τοξότη σε δυσαρμονία με το ζώδιο σας, σας επιστρατεύει σε καινούργιες υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αμελήσετε.

libra-horoscope-2014-150x150

ΖΥΓΟΣ

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που ο Άρης και η Αφροδίτη θα σας επισκεφτούν και τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας προαναγγέλλουν τους τομείς που θα επηρεάσουν και το τι πρέπει εσείς να κάνετε. Αποφύγετε να ταλαιπωρείτε με φόβους και ανασφάλειες τον εαυτό σας, βάλτε μια καλύτερη τάξη στις υποθέσεις σας, δεχτείτε να χάσετε ή να κερδίσετε και κυρίως μην αφήνετε ασάφειες σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Οι μέρες απαιτούν αντίληψη, προνοητικότητα και ανάληψη υποχρεώσεων ή ευθυνών τις όποιες και δεν πρέπει να φοβηθείτε.

scorpio-horoscope-2014-150x150

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γνωριμίες, συμμετοχή σε ομάδες, πραγματοποίηση φιλοδοξιών θα παίξουν ρόλο στην καθημερινότητα σας στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου. Οι μέρες αυτές είναι σημαντικές και άλλο τόσο καταναλωτικές. Η περίοδος των γενεθλίων σας, σας καθιστά πρωταγωνιστές του περιβάλλοντος και της κοινωνικής σας ζωή. Η στενή προσέγγιση του Άρη με την Αφροδίτη στην Παρθένο φέρνει νέες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και όχι μόνο. Παρά την δύσκολη εποχή τα επιχειρηματικά σας θέματα προσχωρούν ή κάποιες ανάγκες σας βρίσκουν κάλυψη. Οι φίλοι και οι σύμμαχοι, σας είναι απαραίτητοι όσο ποτέ. Διατηρήστε τους.

sagittarius-horoscope-2014-150x150

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κορυφώνονται οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα κάτω από την στενή προσέγγιση του Άρη και της Αφροδίτης στην Παρθένο. Οι πρώτες μέρες του μήνα είναι φορτισμένες και πολλά θα κριθούν από την αντίληψη σας. Ο Ερμής στον Σκορπιό μαζί με τον Ήλιο βάζει σε ενέργεια τις εφεδρείες σας όπως και κάποια ταλέντα σας. Οι αντιξοότητες παραμένουν απλώς μπορείτε να κινηθείτε ευκολότερα σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές, να καταπολεμάτε φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις διότι η δυσαρμονία του Κρόνου από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από τους Ιχθείς θα σας εκθέσει σε κινδύνους, τόσο ερωτικούς όσο και κοινωνικούς.

capricorn-horoscope-2014-150x150

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς οι μέρες είναι λίγο πιο θετικές και σας βοηθούν να ανεφοδιαστείτε προτού βγείτε σε ένα καινούργιο αγώνα στα μέσα του μήνα. Η καθημερινότητα θα κυλήσει γρήγορα, οι εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες αλλά και οι αποστάσεις θα είναι χαρακτηριστικές που θα πάρει ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας από εσάς τους ίδιους. Λίγο πριν κλείσει τον κύκλο της αυτή η χρονιά σας καλεί το πεπρωμένο να υπερασπιστείτε το αντικείμενο της εργασίας σας. Εξοπλιστείτε κατάλληλα να αντιμετωπίσετε το κύμα των εξελίξεων που θα δώσει μια νέα τροπή στη ζωή σας.

aquarius-horoscope-2014-150x150

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς ο μήνας αυτός δίνει έμφαση στις δημόσιες εμφανίσεις σας και στις επαγγελματικές σας επιδόσεις. Και τα δυο θέματα πρέπει να τα προσέξετε ιδιαίτερα. Συναισθηματικά δεν θα λείψουν οι αντιξοότητες και οι ιδιοτροπίες από τον ερωτικό σας σύντροφο. Εάν σας αφορά κάντε πως δεν καταλαβαίνετε και γενικότερα φανείτε πιο ανεκτικοί. Κοινωνικά το βάρος είναι μεγαλύτερο και πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Οικονομικά οι δυσκολίες παραμένουν, ωστόσο δεν θα λείψουν προτάσεις και μικρές δόσεις ψυχαγωγίας που κάποιοι θα σας προσφέρουν.

pisces-horoscope-20141-150x150

ΙΧΘΕΙΣ

Οι μέρες αυτές είναι οι τελευταίες μιας σειράς δυσκολιών ή επεισοδίων στον τομέα των σχέσεων σε προσωπικό και σε κοινωνικό πεδίο. Η εργασία παραμένει στα ίδια πλαίσια, οι επόμενες όμως εβδομάδες σας διευκολύνουν να καλύψετε τις ανάγκες σας. Η συναισθηματική σας ζωή εξελίσσεται σταθερά σε καλύτερο πλαίσιο μετά τα μέσα του μήνα, μια λάθος όμως κίνηση θα μπορούσε να καθυστερήσει αυτή την βελτίωση. Ακολουθείσθε το ρεύμα των γεγονότων αποφεύγοντας να εκθέσετε τον εαυτό σας κινδύνους, σε διαφωνίες και σε συγκρούσεις.

TIP: Συνεχίστε να ανέχεστε αυτούς που αγαπάτε.


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 13158 φορές

Categories:   Κώστας Λεφάκης

Comments

 • annamaria psycharaki

  Posted: 30 Δεκεμβρίου 2015 18:02

  annamaria psycharaki

  @wwwdonnagr χρειαζεται να εισαι μαντης....σκατα θα πανεεεεεεεεεεεε
 • Zeta Georga

  Posted: 30 Ιανουαρίου 2016 14:08

  Zeta Georga

  @wwwdonnagr τωρα αυτο δεν το καταλαβαινω ζωδια του νοεμβριου>>τι νοημα εχει???

twenty − 17 =