Donna.gr

Follow Us

Menu

Προβλέψεις για την εβδομάδα 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2015

aries-horoscope-2014-150x150

ΚΡΙΟΣ

Τα εξωτερικά γεγονότα θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και του δυναμισμού σας. ο αγώνας για την διατήρηση βασικών ισορροπιών στον επαγγελματικό τομέα συνεχίζεται. Ο Δεκέμβριος θα ξεκινήσει επεισοδιακά και λίγο ηχηρά. Μέσα σε όλα θα γίνουν αναγκαστικά ξεκαθαρίσματα προσωπικών και κοινωνικών σχέσεων. Προνοήστε έγκαιρα για καθυστερήσεις στα οικονομικά σας ή για νεκρά αδιέξοδα. Σε δύσκολες επαγγελματικές συνεργασίες ή στην αισθηματική σας ζωή φανείτε υποχωρητικοί ή επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει μια περιστασιακή συνθηκολόγηση.

taurus-horoscope-2014-150x150

ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος αυτή έχει πολλές μεταβολές ενώ η ψυχολογική σας διάθεση θα διαφοροποιείται συχνά από την επιρροή διαφορετικών εξωτερικών περιστατικών. Αλλά και η καθημερινότητα σας προβλέπεται ευμετάβλητη και λίγο ταραγμένη. Ωστόσο μέρα με την μέρα κάποιες διαφορές στις σχέσεις σας υποχωρούν ενώ μια μεγαλύτερη δόση συνεννόησης με ανθρώπους που σας αφορούν θα συμβάλει στο να προχωρήσει πάλι μια υπόθεση που είχε φρεναριστεί. Αν και συγκριτικά με άλλους έχετε περισσότερη διευκόλυνση, οι μέρες αυτές σας θέλουν συνετούς στην οικονομική σας διαχείριση, συνεργάσιμους με ανθρώπους του περιβάλλοντος αλλά επιφυλακτικούς στο άκουσμα προτάσεων ή ευχάριστων ευκαιριών.

gemini-horoscope-2014-150x150

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις μέρες αυτές θα σας απασχολήσει πολύ ο τομέας των σχέσεων. Αλλά θα πρέπει να προσέξετε επίσης τον τομέα των οικονομικών σας. αναστατώσεις και αλλαγές θα υπάρξουν στην καθημερινότητα σας ενώ τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα αισθηματικά σας, πρέπει να  έχετε εναλλακτικές όταν αυτοί οι τομείς θα αλλάζουν τις ισορροπίες τους. Διευρύνετε τις κοινωνικές σας γνωριμίες, υπερασπιστείτε τις θέσεις σας και γίνετε πιο επινοητικοί στην οικονομική σας διαχείριση. Προστατεύστε τα νώτα σας και μεριμνήστε από τώρα για δυσκολίες που θα μεσολαβήσουν σε όλους τους τομείς τον επόμενο μήνα.

cancer-horoscope-2014-150x150

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία της εβδομάδας αυτής δεν αλλάζει και πολύ το κλίμα που έχει διαμορφωθεί τελευταία. Για μια ακόμα φορά προσέξτε τις κινήσεις και τις εκφράσεις σας στον επαγγελματικό χώρο και με τους ανθρώπους που σχετίζεστε εργασιακά. Μην αναμιγνύεστε σε σχόλια και παρεξηγήσεις, μην δίνετε δικαίωμα για κριτική της προσωπικής σας ζωή και μην εμπιστεύεστε σε τρίτους κάτι που δεν θα θέλατε να γνωστοποιηθεί. Όσοι βρίσκεστε σε μέσο διακανονισμών να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί. Οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι άμεσες και η καλύτερη ανταπόκριση σας θα πρέπει να είναι η ευελιξία και όχι η αρνητική αντίδραση. Συναισθηματικά έχετε περισσότερες πιθανότητες να περάσετε όμορφα.

leo-horoscope-2014-150x150

ΛΕΩΝ

Θα σας απασχολήσει πολύ το περιβάλλον της εργασίας σας και θα πρέπει να προγραμματίσετε τα έξοδα του Δεκεμβρίου για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων κατά την πορεία του. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες στις υποχρεώσεις που ποτέ δεν τελειώνουν και κυρίως προσπαθήστε να μην εμπιστεύεστε υποσχέσεις τρίτων για τα χρήματα σας. συναισθηματικά αλλάζει το κλίμα αλλά κα κοινωνικά διαφαίνονται ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να πετύχετε κάτι που θέλατε από καιρό. Συναισθηματικά λειτουργείτε καλύτερα ενώ όσοι κάνετε από εδώ και πέρα μια νέα γνωριμία θα έχει περισσότερες πιθανότητες αξιοποίησης.

virgo-horoscope-2014-150x150

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος αρχίζει με πολύ ένταση και εκνευρισμό και θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις σας με το στενό περιβάλλον και την υπεράσπιση του αντικειμένου της εργασίας σας. προνοήστε για καθυστερήσεις που θα προκύψουν στο εγγύς μέλλον, οργανώστε καλύτερα τα οικονομικά σας έτσι ώστε οι άμεσες υποχρεώσεις να καλυφτούν, ξαναπροσπαθήστε για την αποκατάσταση μιας σχέσης ή για να πετύχετε ένα σκοπό ο οποίος τις τελευταίες φορές δεν ήταν εφικτός. Οργανώστε τις μετακινήσεις σας και κυρίως την περίοδο των εορτών αν έχει την εκδοχή ενός ταξιδιού ή μιας σύντομης διακοπής από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

libra-horoscope-2014-150x150

ΖΥΓΟΣ

Το άγχος συνεχίζεται και για αυτή την περίοδο και ίσως πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στο στενό περιβάλλον. Εκεί θα εξελιχτούν πολλά και διάφορα και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Στο μεταξύ, κινητοποιηθείτε για να τακτοποιήσετε οικονομικές και άλλες εκκρεμότητες και μεριμνήστε για την ασφάλεια της εργασίας σας. Τα γεγονότα και οι δηλώσεις κάποιων θα σας προκαλέσουν, καλό όμως θα είναι να μην είστε ευέξαπτοι στις συζητήσεις σας με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν τα συμφέροντα σας. συναισθητικά μια υπόθεση φαίνεται να παίρνει μια τελική ευθεία και δεν έχετε παρά να την αποδεχτείτε είτε η κατάληξη είναι ευχάριστη είτε οδηγεί στην τελική ανατροπή.

scorpio-horoscope-2014-150x150

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επεισοδιακές και για εσάς οι επόμενες μέρες αλλά με αρκετό παράγοντα διευκόλυνσης τις περισσότερες φορές. Αυτό οφείλεται στην διέλευση της Αφροδίτης που θα επαναληφθεί από την αρχή του Δεκεμβρίου από τον ζωδιακό σας χώρο. προσέξτε λίγο την ασφάλεια των χρημάτων σας και κάποιους επιτήδειους στο περιβάλλον σας που έχουν την πρόθεση να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Είναι πολύ πιθανό να σας γίνει μια πρόταση στην εργασία, ενώ αρκετοί ανακαλύπτετε ένα νέο σκοπό. Και στις δυο περιπτώσεις αφήστε το χρόνο να δείξει πιο ξεκάθαρα την ποιότητα των νέων προοπτικών. Μην αφήνετε τα νεύρα σας να ταλαιπωρούνται, προφυλαχτείτε από κινδύνους και μην βγαίνετε από ένα σταθερό προγραμματισμό δραστηριοτήτων.

sagittarius-horoscope-2014-150x150

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νευρικές αλλά αποτελεσματικές οι μέρες που ακολουθούν. Ο Άρης συνεχίζει να σας διατηρεί σε ένταση ενώ αρκετοί τομείς στη ζωή σας, σας προβληματίζουν. Κάτι ετοιμάζεται σαν αλλαγή αλλά ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί η τελική του μορφή. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο ρεαλισμός της σκέψης και της συμπεριφοράς σας, σε δεύτερη μοίρα είναι τα συναισθηματικά σας και λίγο αδύναμα παραμένουν τα οικονομικά σας περιοριστείτε στις βασικές σας ανάγκες και μην ρισκάρετε σε νέες επεκτάσεις κάθε είδους.

capricorn-horoscope-2014-150x150ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια νέα θύελλα πρόκειται να ξεσπάσει στη ζωή σας. με πολλούς τρόπους και από διάφορους τομείς τα μηνύματα που σας δίνονται είναι ξεκάθαρα. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας και προστατεύστε τον ψυχικό σας κόσμο και επιμεληθείτε την ασφάλεια των κεκτημένων σας. η προσεχής συνάντηση του Άρη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, θα φέρει ένα κύμα αναταράξεων και αιφνίδιων αλλαγών. Το βάρος της προσοχής σας να παραμείνει στραμμένο στα επαγγελματικά σας και να παραμείνετε επίσης συνεπείς στις κοινωνικές υποχρεώσεις αυτής της περιόδου. Στα αισθηματικά σας αποδεχτείτε μια κατάσταση και αφήστε λίγο αργότερα για να διεκδικήστε τα δικαιώματα σας από μια σχέση αγάπης που φαίνεται ότι σας έχει αδικήσει.

aquarius-horoscope-2014-150x150ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες αυτές είναι ανήσυχες και αρκετά επεισοδιακές. Κυρίως όμως είναι ζητήματα τρίτων που θα σας απασχολήσουν. Μια μικρή βελτίωση μπορεί να φανεί στον επαγγελματικό τομέα και προσπαθήστε να είστε άμεσοι στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα σας δοθούν εκεί. Προβλήματα στις κοινωνικές σας σχέσεις δεν θα λείψουν, θα παίξει όμως σημαντικό ρόλο η δική σας αντιμετώπιση. Γενικότερα έρχεται μια εποχή με γεγονότα η οποία θα σας επηρεάσει να αναθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας και το σχεδιασμό των κινήσεων σας για το εγγύς μέλλον. Αποφύγετε τους πολυσύχναστους χώρους και ανθρώπους που έχουν δογματικό χαρακτήρα και αρνούνται να συνεργαστούν ή να συνεννοηθούν μαζί σας.

pisces-horoscope-20141-150x150

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δεκέμβριος έρχεται με άγχος και ένταση καθώς μέσα σας ωριμάζει η ανάγκη για αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας υπερασπίστε την εργασία σας και αποφύγετε αντιθέσεις στο άμεσο περιβάλλον σας. μην αφήνετε τρίτους να εκμεταλλεύονται το χαρακτήρα σας και να σας παρασύρουν σε ανεδαφικές επιλογές. Μην αναμιγνύεστε σε υποθέσεις άλλων και μην λέτε ανοικτά τις απόψεις την στιγμή που κάτι τέτοιο μπορεί να αποτελέσει έναρξη «πολέμου» με ένα περιβάλλον που ίσως δεν γνωρίζετε πολύ καλά. συναισθηματικά είστε αρκετά καλυμμένοι, οικονομικά θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί καθώς ο Δεκέμβριος αιφνίδια θα σας βγάλει από το πρόγραμμα σας

 


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 7974 φορές

Categories:   Κώστας Λεφάκης

Comments

seventeen − fourteen =