Donna.gr

Follow Us

Menu

Προβλέψεις για την εβδομάδα 21 έως 27 Δεκεμβρίου 2015

aries-horoscope-2014-150x150ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή φωτίζεται από μια θεαματική πανσέληνο στις 25 του μήνα. Πρόκειται για το φαινόμενο που θα φέρει εξελίξεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σας ζωή. Οι μέρες αυτές θα κυλήσουν γρήγορα με σημαντικές τις εξελίξεις στις κοινωνικές σας δραστηριότητες και στις πρακτικές εφαρμογές. Τα ερωτικά περνούν μια φάση δύσκολη ή κάποιοι από εσάς διατηρείτε μια μυστική ερωτική σχέση. Ο Άρης παραμένει απέναντι σας στο Ζυγό, κάνοντας εκείνους που σας αφορούν συχνά να σας πιέζουν ή να σας προβληματίζουν. Μην παραμελήσετε την εργασία σας. Πολλοί θα μπορέσετε να ταξιδέψετε ή να αλλάξετε εικόνες και περιβάλλον. Κινηθείτε οργανωμένα.

taurus-horoscope-2014-150x150

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς η εβδομάδα αυτή είναι ενδιαφέρουσα, εκφραστική, εξαιρετικά επικοινωνιακή όπως και οικονομικά καταναλωτική. Η πανσέληνος ανήμερα των Χριστουγέννων σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε κάτι ξεχωριστό, σας ταξιδεύει και σας φέρνει δίπλα σε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό ευνοεί τις ερωτικές σας επιδιώξεις και σας φτάνει πιο γρήγορα στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Στην εργασία δεν θα λείψουν αντιξοότητες και θα κριθεί από την δική σας συμπεριφορά το πώς θα ρυθμιστούν. Κάποιες συμπτώσεις και γνωριμίες θα σας δώσουν κίνητρα για να κάνετε πράγματα ή για να αναθεωρήσετε πολλές από τις ιδέες σας.

gemini-horoscope-2014-150x150

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μέρες αυτές είναι ενδιαφέρουσες, κουραστικές αλλά εποικοδομητικές. Φροντίστε τις δυνάμεις σας και τις εφεδρείες τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά. Η πανσέληνος των Χριστουγέννων σας δίνει ένα δώρο ή την ευκαιρία να πετύχετε κάτι ή να διακριθείτε κάπου. Ο παράγοντας της τύχης δουλεύει στα επαγγελματικά σας και στις περιπέτειες στα ερωτικά σας. Η δυσαρμονία όμως του Κρόνου με τον Ποσειδώνα φρενάρει κάποιες επιδιώξεις σας, αναβάλει ένα σχέδιο σας και διαψεύδει μερικές από τις ελπίδες σας. Φιλοσοφήστε τα εμπόδια στα ερωτικά σας και φανείτε προνοητικοί  και προσεκτικοί στον επαγγελματικό χώρο.

cancer-horoscope-2014-150x150

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς η εβδομάδα των Χριστουγέννων είναι ενδιαφέρουσα, επεισοδιακή και γεμάτη γεγονότα. Η σύμπτωση της πανσελήνου στις 25 του μήνα κάνει τις γιορτές πιο έντονες και πιο επικοινωνιακές. Θα βρεθείτε μέσα σε πολυσύχναστους χώρους αλλά και οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος δεν θα σας αφήσουν σε ηρεμία. Αποφύγετε αντιθέσεις και παρεξηγήσεις, ελιχτείτε την ώρα που θα νιώσετε πιεσμένοι και βρείτε τον τρόπο να διατηρήσετε τις εύθραυστες ισορροπίες τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στην αισθηματική σας ζωή.

leo-horoscope-2014-150x150

ΛΕΩΝ

Σημαντικές οι μέρες που ακολουθούν και ενδιαφέροντα έως επεισοδιακά τα φετινά Χριστούγεννα για τους περισσότερους από εσάς. Άνθρωποι και γεγονότα θα σας βγάλουν μέσα από τους χώρους που συνηθίζετε να λιμνάζετε και μια σειρά από περιστατικά θα σας δώσουν ξεχωριστές εμπειρίες τόσο επικοινωνιακές όσο και ψυχαγωγικές. Χαρακτηριστικό φαινόμενο της εβδομάδας είναι η πανσέληνος των Χριστουγέννων, η οποία και θα φέρει γεγονότα ποικίλα και αιφνίδια περιστατικά τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αποφύγετε απερίσκεπτες κουβέντες και λάθη στην ερωτική σας συμπεριφορά.

virgo-horoscope-2014-150x150

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά την δυσαρμονία του Κρόνου με τον Ποσειδώνα μπορείτε να παρακάμψετε τις δυσκολίες στους βασικούς τομείς της ζωής σας και να φέρετε πιο κοντά σας έναν άνθρωπο που σας αφορά. Αξιοποιήστε τους φίλους της ζωής σας και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαρεί και να ξεκουραστεί. Μην γίνεστε θύματα του οικογενειακού καθεστώτος και βρείτε το κουράγιο να κάνετε κάτι διαφορετικό που ήδη έχετε σκεφτεί. Οργανώστε τις επαφές και τις κινήσεις ή τις μετακινήσεις που θα κάνετε. Ελέγχετε την κατανάλωση του χρόνου και του χρήματος προκειμένου να μην είναι περιττή.

libra-horoscope-2014-150x150

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς οι φετινές γιορτές θα είναι ενδιαφέρουσες και αρκετά επεισοδιακές ακόμα και αν παραμείνετε στο σπίτι και στο συνηθισμένο περιβάλλον σας. Η πανσέληνος των Χριστουγέννων φέρνει μια νέα κινητικότητα και αιφνίδια γεγονότα στον άξονα επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής. Ο Άρης διανύει την τελευταία φάση διέλευσης από το ζώδιο σας διατηρώντας την νευρικότητα σε εσάς και την εριστική διάθεση των άλλων. Αποφύγετε συγκρούσεις και διαφωνίες και προτιμήστε την συνθηκολόγηση τις μέρες των εορτών παρά τον θυμό και τα προκλητικά σχόλια και λόγια.

scorpio-horoscope-2014-150x150

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς θα περάσετε πιο διακριτικά και πιο ευχάριστα τις μέρες των Χριστουγέννων. Η πανσέληνος στις 25 θα δώσει ένταση στον συναισθηματικό σας κόσμο και αναπόφευκτη κατανάλωση στο περιεχόμενο του πορτοφολιού σας. Ωστόσο θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα και οδηγούμενοι από το ένστικτο σας θα αποφύγετε κακοτοπιές και λανθασμένες επιλογές διασκέδασης. Όσοι ταξιδέψετε οργανώστε καλά τις κινήσεις σας περιορίζοντας κάθε δυσάρεστο ενδεχόμενο. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η καθημερινότητα της ερωτικής σας ζωής αρκεί να μην κάνετε κατάχρηση της καλής σας τύχης.

sagittarius-horoscope-2014-150x150

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για εσάς οι μέρες των Χριστουγέννων θα είναι κουραστικές αλλά και ενδιαφέρουσες. Η κούραση θα προέρθει γιατί θα βρεθείτε αρκετές φορές σε χώρους που θα καταπιεστείτε, ενδιαφέρουσες θα είναι οι μέρες γιατί θα τύχει να συναντήσετε ανθρώπους από τους οποίους θα αποσπάσετε πολύτιμες πληροφορίες. Συναισθηματικά η κατάσταση είναι σε μεταβατική φάση. Αισθητή θα είναι η επίδραση της δυσαρμονίας του Κρόνου με τον Ποσειδώνα στην διάψευση κάποιων συναισθημάτων, στην ανατροπή ενός σχεδίου και στην ασυνέπεια μιας υπόσχεσης που σας έχει δοθεί από καιρό.  Όσοι ανταποκριθείτε σε προτάσεις αποδεχτείτε τις εφόσον είναι σοβαρές.

capricorn-horoscope-2014-150x150

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς που είστε πιο συντηρητικοί και παραδοσιακοί η πανσέληνος  την ημέρα των Χριστουγέννων σας δίνει την ευκαιρία να πρωτοτυπήσετε  και πολλοί να ακολουθήσετε το πρόγραμμα τρίτων μετακινούμενοι από τις συνήθειες σας και αποδεχόμενοι να κάνετε κάτι ξεχωριστό αυτή την φορά. Βέβαια δεν θα λείψουν οι ταλαιπωρίες και οι εκνευρισμοί λόγω του Άρη στο Ζυγό όπως η εξαπάτηση από έναν δικό σας άνθρωπο λόγω της δυσαρμονίας του Κρόνου με τον Ποσειδώνα. Η αντίληψη σας θα παίξει σωτήριο ρόλο στις δύσκολες στιγμές και η ψυχραιμία σας θα σας σώσει από διενέξεις και λεκτικές φασαρίες. Στα ερωτικά σας κινηθείτε διακριτικά.

aquarius-horoscope-2014-150x150

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες είναι ενδιαφέρουσες και για εσάς και τα φετινά Χριστούγεννα παρά την κρίση, μπορεί να εξελιχτούν από ευχάριστα έως πολύ διασκεδαστικά. Αυτό χάρη στην πανσέληνο και στις πλανητικές όψεις που δίνουν την ευκαιρία να κάνετε αυτό που σας αρέσει. Ευνοούνται οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, οι ευχάριστες διασκεδάσεις και η συναναστροφή με ανθρώπους που έχουν κοινές ιδέες και ενδιαφέροντα με εσάς. Ελέγχετε πόσα ξοδεύετε και γιατί τα ξοδεύετε. Μην παρασύρεστε από τον εορταστικό χαρακτήρα των ημερών και φανείτε προσεκτικοί σε ένα εργασιακό ζήτημα που δείχνει να βρίσκεται σε αδιέξοδο.

pisces-horoscope-20141-150x150

ΙΧΘΕΙΣ

Για εσάς πάντα τα Χριστούγεννα είναι μια ευχάριστη μέρα και φέτος που συμπίπτουν με πανσέληνο σας δίνουν την ευκαιρία να τα ζήσετε από πληθωρικά έως και επεισοδιακά. Οι μέρες εμπεριέχουν και τις καλές στιγμές και τις κουραστικές. Ο τομέας που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι ο επαγγελματικός και κατά δεύτερο λόγο ο κοινωνικός. Το ενδεχόμενο μιας μετακίνησης μπορεί να σας κουράσει και ενός ταξιδιού μπορεί να αναβληθεί. Θα καταπιεστείτε αρκετά με κάποιους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος αλλά θα μπορέσετε να το ξεπεράσετε. Η ασάφεια στους βασικούς τομείς συνεχίζεται και επειδή αυτό θα διαρκέσει πολύ πρέπει να μάθετε να ζείτε μαζί του. Μην απογοητεύεστε όμως για το μέλλον και μην σταματάτε να κάνετε σχέδια για αυτό.

 

 

 


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 13824 φορές

Categories:   Κώστας Λεφάκης

Comments

 • Zeta Georga

  Posted: 31 Δεκεμβρίου 2015 21:51

  Zeta Georga

  @wwwdonnagr εχουμε 31 hello??
 • Γιορτινός Διονύσης

  Posted: 3 Ιανουαρίου 2016 12:18

  Γιορτινός Διονύσης

  @wwwdonnagr Παιδια, κάτι πιο πρόσφατο δεν έχετε; Η εβδομάδα μας πέρασε. Ελάτε ρε παιδια. Αγωνιούμε.
 • A.Apostolaki

  Posted: 17 Μαρτίου 2016 21:46

  A.Apostolaki

  Α τοςο πρόσφατο ! :)

19 − two =