Donna.gr

Follow Us

Menu

Μούς γιαουρτιού με λεμόνι… από την Αλεξάνδρα Σουλαδάκη

Σήμερα θα φτιάξουμε μια υπέροχη. ελαφριά μους με γιαούρτι και λεμόνι…

Είναι ένα υπέροχο, ελαφρύ γευστικό, δροσερό και οικονομικό γλύκισμα.

Θα χρειαστούμε γιαούρτι στραγγιστό την μεγάλη συσκευασία, είναι ένα κιλό, ένα φλυτζάνι άχνη ζάχαρη, ξύσμα από ένα λεμόνι και τον χυμό του.

Όσοι είστε πιο μερακλήδες, θα καβουρδίσετε για λίγα λεπτά μερικά αμύγδαλα φιλέ και θα τα χρησιμοποιήσετε στο σερβίρισμα.

Ας το φτιάξουμε λοιπόν…

Χτυπάμε για δυο τρία λεπτά με το μίξερ χειρός το γιαούρτι και αμέσως μετά προσθέτουμε την άχνηζάχαρη,συνεχίζουμε το χτύπημα για να αφρατέψει η μούς και προσθέτουμε το λεμόνι και το ξύσμα του, συνεχίζοντας το χτύπημαγια λίγοακόμα.

μους

Το βάζουμε σ ένα γυάλινο μπολ και στο ψυγείο για τουλάχιστον τρεις ώρες…

Όταν το σερβίρετε,βάζετε τα αμύγδαλα που έχετε καβουρδίσει, εφόσον σας αρέσουν από πάνω.

μους-γιαουρτιού

Μπορείτε επίσης να βάλετε από πάνω, ότι γλυκό κουταλιού σας αρέσει!!

Θα ενθουσιαστείτε…


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 9216 φορές

Categories:   Αλεξάνδρα Σουλαδάκη

Comments