Donna.gr

Follow Us

Menu

Χοιρινές μπριζόλες Ρόμα

Χοιρινές μπριζόλες Ρόμα

Χρόνος ετοιμασίας: 20 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος: 50 λεπτά

Ολικός χρόνος: 1 ώρα, 10 λεπτά

Μέγεθος μερίδας: 4

Χοιρινές μπριζόλες Ρόμα

Υλικά

  • 1/4 της κούπας αλεύρι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  • 1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι
  • 750 γραμμάρια φρέσκιες ντομάτες
  • 1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα φύλλα δεντρολίβανου, τριμμένα
  • 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας Kikkoman
  • 1/4 του κιλού φρέσκα μανιτάρια, κομμένα στη μέση
  • ζεστά μαγειρεμένα ζυμαρικά ή πουρές πατάτας

Εκτέλεση

  • Ψήνουμε το χοιρινό κρέας από τις δύο πλευρές σε καυτό λάδι, σε μεγάλο τηγάνι, και σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία.
  • Τοποθετούμε ντομάτες, κρεμμύδι και δεντρολίβανο πάνω από το χοιρινό κρέας.
  • Ρίχνουμε τη σάλτσα σόγιας και 1/4 του φλιτζανιού νερό.
  • Σκεπάστε και σιγοβράστε για 25 λεπτά.
  • Γυρίστε το χοιρινό και προσθέστε τα μανιτάρια.
  • Σιγοβράστε 25 λεπτά το πολύ, ή μέχρι το κρέας να μαλακώσει.
  • Σερβίρετε πάνω από ζυμαρικά ή με πουρέ πατάτας.

Καλή Όρεξη!


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 36.666 φορές

Categories:   ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Comments

  • maria milioni

    Posted: 1 Μαΐου 2015 16:17

    maria milioni

    @wwwdonnagr και αμα αυτο δεν ειναι οπτικος βιασμος τοτε τι εεεε;

six + fifteen =