Donna.gr

Follow Us

Menu

Παρφέ φράουλα

Παρφέ φράουλα

Παρφέ φράουλα

Υλικά

  • Φράουλες 600 γρ
  • Κρέμα γάλακτος 200 ml
  • Γιαούρτι (πλήρες) 4 κουταλιές σούπας
  • Άχνη ζάχαρη 300 γρ

Εκτέλεση

  • Κόβουμε 5 φράουλες σε μικρά κομμάτια
  • Πολτοποιούμε τις υπόλοιπες στο μπλέντερ
  • Προσθέτουμε άχνη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και το γιαούρτι και χτυπάμε
  • Βρέχουμε μια στενόμακρη φόρμα, τοποθετούμε διάφανη μεμβράνη κι αδειάζουμε το μείγμα μας
  • Αφήνουμε τη φόρμα στην κατάψυξη όλη νύχτα και την επομένη ημέρα ξεφορμάρουμε
  • Στολίζουμε με τις φράουλες που κρατήσαμε και με φύλλα δυόσμου ή μέντας


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 8964 φορές

Categories:   ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Comments

one × three =