Donna.gr

Follow Us

Menu

10 λόγοι που μπορεί μια γυναίκα να απατήσει

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους μπορείς να απατήσεις τον σύντροφό σου. Είναι μύθος ότι μόνο οι άντρες μόνο μπορούν να απατήσουν σε μία σχέση. Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι αιτίες μπορούν να σε φτάσουν σε αυτό το σημείο.

Για εκδίκηση

Εκτός από το ότι είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, είναι επίσης και ένα πιάτο που τρώγεται ωραιότατα και ζεστό. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ενδίδουν στο φλερτ κάποιου άλλου άντρα όταν διαπιστώσουν ότι ο σύντροφός τους τις απάτησε, ακόμα κι αν έχουν καταφέρει επανειλημμένως να αντισταθούν στους «πειρασμούς» στο παρελθόν.

Για την συγκίνηση της ανομίας

Η διαδικασία της απιστίας στέλνει την αδρεναλίνη στα ύψη, μοιάζει πολλές φορές με μια διαρκή επίσκεψη στο Alou Fan Park. Μόνο που είναι παιχνίδι ενηλίκων. Πολλές γυναίκες λοιπόν στην αναζήτηση αυτής της συγκίνησης καταφεύγουν στην απιστία, ταράζοντας έτσι τα λιμνάζοντα νερά της καθημερινότητάς τους.

Για την τόνωση του «εγώ»

Ο εραστής είναι πάντα πιο πρόθυμος να κάνει κομπλιμέντα και να τονώσει την σεξουαλική εικόνα της ερωμένης του. Ο μόνιμος σύντροφος από την άλλη, είτε γιατί θεωρεί αυτά τα πράγματα δεδομένα, είτε γιατί κι αυτός έχει βαρεθεί, αμελεί να τονώσει το «εγώ» της γυναίκας. Η μάχη είναι – όπως και να το κάνουμε – άνιση και νικητής βγαίνει ο εραστής πανηγυρικά.

Αναζητώντας την πραγματική αγάπη

Ας το παραδεχτούμε, με το πέρασμα των χρόνων ένα ζευγάρι καταλήγει να είναι συγκάτοικοι και όχι εραστές. Ειδικά αν υπάρχουν κοινές υποχρεώσεις, παιδιά – σκυλιά – γατιά – πεθερικά, η σχέση καταντά πολύ συχνά να μοιάζει με αδερφική αγάπη. Κι εκεί που το ρομάντζο πνέει τα λοίσθια, ο εραστής είναι πάλι πρόθυμος να βάλει την γυναίκα στην αναζήτηση της πραγματικής ερωτικής αγάπης, μαζί με την ψευδαίσθηση ότι αυτός ο έρωτας δεν θα πεθάνει από την ασφυξία της καθημερινότητας.

Για να κάνεις τον σύντροφο να φύγει

Εδώ μιλάμε για μεγάλο μπέρδεμα. Για να το ξεμπερδέψουμε λίγο… Μια γυναίκα σε ένα γάμο, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά, αισθάνεται τρομερές τύψεις να εγκαταλείψει τον άντρα της έτσι απλά γιατί «της τελείωσε το αίσθημα». Τι θα γινόταν όμως αν ο σύζυγος μάθαινε για την «αθώα» περιπετειούλα της και ήταν τόσο σκληρός ώστε να την εγκαταλείψει αυτός; Οι τύψεις τότε θα βάραιναν αυτόν και όχι εκείνη και το φταίξιμο θα ‘ταν δικό του, που δεν μπόρεσε να συγχωρήσει. Ναι είναι πονηριά.

Για να ανανεώσεις τη σεξουαλική ζωή

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο όρος «σεξουαλική ζωή» μοιάζει με άγνωστες λέξεις σε μια μακροχρόνια σχέση. Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο που μια γυναίκα αναζητά άλλον παρτενέρ για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ανάγκες. Η σεξουαλική ανία, είναι ίσως ο συνηθέστερος λόγος της απιστίας και στα δύο φύλα.

Για να διώξεις τη μοναξιά

Ένας πολυάσχολος σύζυγος, ένας συνομιλητής που όλα έχουν ειπωθεί πολλές  φορές, μια ζωή που όλα κυλούν ήσυχα αλλά και μοναχικά. Το αίσθημα της μοναξιάς είναι αναπόφευκτο και η γυναίκα αναπολεί τα χρόνια που μοιραζόταν με έναν άντρα κάθε δευτερόλεπτο και κάθε σκέψη. Αν σε μια τέτοια περίοδο της ζωής της, η γυναίκα συναντήσει έναν άλλον άντρα που θα είναι πρόθυμος κατ’ αρχήν να γεμίσει την μοναξιά της με κουβέντα και συμπαράσταση, ο δρόμος προς την ερωτική απιστία είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Για την αναβίωση του παρελθόντος

Ένα reunion με παλιούς συμμαθητές και πιθανόν με τον σχολικό έρωτα, είναι πολύ πιθανό να βάλει την γυναίκα στη διαδικασία να ξαναζήσει το τιμημένο παρελθόν. Η ψευδαίσθηση φυσικά κρατάει λίγο, αφού ο παιδικός έρωτας δεν είναι πια 17 χρονών, όπως ούτε και η γυναίκα άλλωστε, και οι λόγοι που το παιδικό ειδύλλιο έληξε τότε που έληξε, σημαίνει ότι υπήρχαν αρκετά σοβαροί λόγοι. Η απιστία όμως… έχει ήδη επιτελεστεί.

Εξ αιτίας του θανάτου κάποιου κοντινού προσώπου

Ο θάνατος κάποιου προσφιλούς ανθρώπου, βάζει την γυναίκα στη διαδικασία να δει την ζωή της με άλλο μάτι, να εξερευνήσει σε βάθος τα θέλω και την πορεία της και να συνειδητοποιήσει την δική της θνητότητα. Μέσα σ’ αυτή τη διαδικασία λοιπόν, οτιδήποτε ζωογόνο όπως μια ερωτική περιπέτεια με έναν άλλον, πολλές φορές νεότερο άντρα, μοιάζει με πραγματική τονωτική ένεση στην κακή ψυχολογία που ο θάνατος προκάλεσε.

Για να αναγνωριστείς

Μια γυναίκα που η οικογένεια και ειδικά ο σύντροφός της την θεωρούν δεδομένη, αφού καταφέρνει με τόση επιτυχία να είναι εργαζόμενη, νοικοκυρά, οικοδέσποινα και μητέρα, χρειάζεται να αισθανθεί ότι όλη της αυτή η προσφορά τυγχάνει αναγνώρισης. Ένας εραστής πρόθυμος να θαυμάσει πάλι από την αρχή όλες αυτές τις «μαγικές» ικανότητες μιας γυναίκας, που θα της πει «Σε θαυμάζω για όλα όσα καταφέρνεις καθημερινά» κάνει την γυναίκα να αισθάνεται ότι παίρνει την επιβράβευση για όλον αυτόν τον καθημερινό αγώνα που δίνει. Η απιστία είναι φυσικό επακόλουθο.

 


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 7326 φορές

Categories:   ΣΧΕΣΕΙΣ

Comments

four × one =