Μπανάνα στο φούρνο! Το πιο γρήγορο και εύκολο γλυκό!
Υλικά
- 1 ώριμη μπανάνα
- 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
- λίγη κανέλα
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 ° C
- Κόψτε τη μπανάνα μικρές μπουκιές ή στη μέση κατά μήκος
- Τοποθετήστε την μπανάνα σε ένα ταψάκι και πασπαλίστε με κανέλα (για γεύση).
- Περιχύστε το μέλι ομοιόμορφα πάνω από την μπανάνα
- Σκεπάστε το ταψάκι με αλουμινόχαρτο
- Ψήστε για περίπου 15 λεπτά. Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το πώς προτιμάτε τις μπανάνες σας -όσο περισσότερο ψηθούν, τόσο πιο μαλακές και μαστιχωτές γίνονται και τόσο περισσότερο το μέλι καραμελώνει επάνω τους.