Donna.gr

Follow Us

Menu

 

Προβλέψεις για την εβδομάδα 13 – 19 Ιουλίου 2015

 

aries-horoscope-2014-150x150ΚΡΙΟΣ

Η περίοδος θα είναι δύσκολη εργασιακά. Θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο προσέγγισης συναδέλφων αλλά και τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Γίνεστε όμως περισσότερο γοητευτικοί στα παιχνίδια του έρωτα τώρα και ελίσσεστε μέσα σε ένα περιβάλλον που θέλει να κάνει επέμβαση στην ερωτική σας ζωή ή τον σύντροφο σας. Δεν σας φεύγει τίποτα από την προσοχή σας και καταφέρνετε να προωθήσετε τα πράγματα εκεί που εσείς θέλετε. Τονίστε στα ερωτικά τις ειρηνικές συζητήσεις και μην θίγετε αυτά που σας ενοχλούν. Εξαντλήστε την προσοχή σας σε θέματα περιουσιακά, οικογενειακά και αισθηματικά.

 

taurus-horoscope-2014-150x150

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφασίστε να δράσετε πιο συντονισμένα και να διεκδικήσετε το κέρδος σε όλες του τις μορφές. Εξαντλήστε τα περιθώρια προόδου, αλλά μην αφήνετε εκκρεμότητες. Η Αφροδίτη θα σας βγάλει από τυχόν δύσκολες στιγμές που ίσως προκύψουν στα ερωτικά σας. Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν θα σας «μπολιάσουν» με περισσότερα συναισθηματικά ζητήματα αρμονίας. Η πολιτική του λόγου σας είναι αυτή που θα επηρεάσει θετικά την ερωτική σας καθημερινότητα. Ο Άρης σας βοηθά θα καταφέρετε τους άλλους να σας παραδεχτούν και γιατί όχι να σας ακολουθήσουν. Σας αφορά πολύ η καλή σας φήμη.

 

gemini-horoscope-2014-150x150

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία αρκετά φορτισμένη περίοδος από άποψη επαγγελματικής δραστηριότητας και οικονομικών απαιτήσεων. Μην επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας. Πάρτε αποφάσεις. Η ερωτική επικοινωνία πάντως, βοηθούμενη ακόμη μια φορά από την Αφροδίτη, βαίνει καλώς. Συναντήσεις και επαφές ερωτικού χαρακτήρα θα υποστηριχτούν από τον παράγοντα της τύχης και από τις δικές σας εμπνεύσεις. Όμως η αναβολή μιας σημαντικής για εσάς ερωτικής συνάντησης δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ούτε με θυμό, ούτε με απογοήτευση. Κυκλοθυμίες και εντάσεις δεν θα λείψουν σε όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

 

cancer-horoscope-2014-150x150

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιο σας ευνοεί αυτή την περίοδο την αιφνίδια συσσώρευση υποχρεώσεων και ευθυνών, ενώ στην εργασία σας θα σας φέρει για λίγο σε δύσκολη θέση. Η ερωτική σας ζωή περνά μια αναβάθμιση και κυρίως όσοι έχετε σχέσεις με κοινά ενδιαφέροντα θα περάσετε πιο ένθερμα σε επίπεδο συναισθηματικής κάλυψης τις επόμενες μέρες του Ιουλίου. Αν θέλετε την ηρεμία σας θα πρέπει να φιλοσοφήσετε καλύτερα την κατάσταση και να είστε έτοιμοι πνευματικά και ψυχικά. Αποφύγετε κάτι που θα σας εκθέσει ή θα δημιουργήσει μια ένταση. Αξιοποιήστε ιδέες που θα αρέσουν στον σύντροφο σας και  προτείνετε ένα σύντομο ταξίδι στο τέλος του μήνα.

 

leo-horoscope-2014-150x150

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι τις 18 Ιουλίου σας δίνει μια περίοδο θετική για τις οικονομικές σας συναλλαγές αλλά όχι και τόσο εύκολο στον επαγγελματικό τομέα. Ελλείψεις, παραλείψεις ή λάθη, θα μπορούσαν να έχουν αντίκτυπο στο νευρικό σας σύστημα. Πολλά θα κριθούν από τις δικές σας πρωτοβουλίες και είναι βέβαιο ότι τα ερωτικά σας ενισχύουν το κέφι σας για την ζωή και επίσης η ομαλή ή μη, ροή αυτής της βασικής για το χαρακτήρα σας ανάγκης, μπορεί να επηρεάσει ανάλογα την επίδοση σας και σε άλλους τομείς. Λίγο πολύ, και χάρη στη δική σας πρωτοβουλία, τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη βοηθούν να επηρεάσετε το κλίμα στα ερωτικά σας.

 

virgo-horoscope-2014-150x150

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αποθαρρύνεστε αν τα πράγματα κάπου «κολλήσουν». Ο Ιούλιος  είναι αρκετά έντονος, νευρικός και απαιτητικός στις προσπάθειες που θα καταβάλετε για κάποιο στόχο που έχετε θέσει.  Παρασκηνιακά μπορείτε να κινηθείτε με καλύτερο αποτέλεσμα στην ερωτική σας ζωή. Μην θέλετε να εκθέσετε προβλήματα, ή να πιέσετε το σύντροφο σας να σας ακολουθεί σε μερικές εξόδους. Ίσως να μην θέλει και να μην μπορεί. Πηγαίνετε μόνοι ή με φίλους από το να φορτίσετε το κλίμα. Μην χάνετε την ευκαιρία για να έχετε ευτυχή ερωτική δραστηριότητα. Τα λόγια και η φιοριτούρες είναι περιττά τώρα.

 

libra-horoscope-2014-150x150

ΖΥΓΟΣ

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα περίοδος με κοινωνικά γεγονότα και επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Δείξτε στους άλλους τι αξίζετε  και αποφύγετε να γίνετε ανταγωνιστικοί. Η επιρροή της Αφροδίτης, που είναι σύμμαχος των ερωτικών σας αυτή την περίοδο, σας δημιουργεί την ανάγκη να διεκδικήσετε το δίκιο σας και την προσοχή του ανθρώπου που σας αφορά ερωτικά και μάλιστα πολύ. Ερωτικά, έτσι κι αλλιώς, βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση. Υπάρχουν όμως μερικές λεπτομέρειες που λειτουργούν με έναν αρνητικό τρόπο. Αυτές πρέπει να προσέξετε. Μην αφήσετε τις ψυχικές σας μεταπτώσεις να μπερδέψουν τόσο εσάς όσο και τους δικούς σας ανθρώπους.

 

scorpio-horoscope-2014-150x150

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά και επικοινωνιακά, έχετε τυχερές στιγμές. Εκμεταλλευτείτε τις για να βελτιώσετε τη διάθεση σας και την ψυχολογία σας. Ο ερωτικός σύντροφος σας γίνεται πιο πιεστικός, πιο γοητευτικός και πιο άμεσα επεμβατικός στη ζωή σας. Αυτό έχει τα καλά του έχει όμως και τα δύσκολα. Με δυο λόγια, για να τον χαρείτε, καλύτερα φυγαδεύστε τον κάπου μακριά για να μην επηρεάζετε από άσχετους με τη σχέση σας παράγοντες. Αλλά και όσοι είστε κάτω από τη βαριά σκιά του Κρόνου, που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας, πάλι θα καταφέρετε να ζήσετε μερικές καλές στιγμές, απαραίτητες για να τονίζουν το ηθικό σας.

 

sagittarius-horoscope-2014-150x150

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούλιος είναι δύσκολος σε γενικές γραμμές και εσείς δεν έχετε υπομονή. Όλοι σας ενοχλούν, όμως δεν είναι όμως τόσο κακοπροαίρετοι όσο νομίζετε, απλώς εσείς δημιουργείτε  πανικό και δυσφορία. Μια σειρά από νέα περιστατικά κάνει τη ζωή σας να πάρει ένα ενδιαφέρον στροβίλισμα γύρω από τα ερωτικά σας. Εκεί που κάποιοι τα είχατε ξεχάσει ή τα είχατε διαφοροποιήσει, τώρα αυτά θα γίνουν ακόμη πιο άμεσα και επίκαιρα μαζί. Είτε είναι η βελτίωση της συμπεριφοράς ενός παλιού συντρόφου, είτε η εμφάνιση ενός νέου θαυμαστή. Ανταποκριθείτε στο ραντεβού που θα σας ζητήσει.

 

capricorn-horoscope-2014-150x150

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εβδομάδα αυτή θα έχετε την άνεση να προβάλετε τις ιδέες σας, όποιες και αν είναι αυτές αλλά θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλες τις δυνάμεις σας για να φέρετε εις πέρας τα επαγγελματικά σας. Η Αφροδίτη για μια ακόμη φορά θα ομορφύνει τα ερωτικά σας και θα προσάψει αισθητική και άνεση. Όσοι μείνατε χωρίς συντροφιά, μια μεγάλη ποσότητα φλερτ που θα εισπράξετε από τον περιβάλλοντα κόσμο σας θα σας συγκινήσει πολύ. Ακόμη και εσείς που δεν έχετε χρόνο για μια τέτοια φιλία ή μια κοινωνική διάκριση, κάποιοι θα τονίσουν την φιλαρέσκεια σας. Φροντίστε να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας, για να μπορέσετε να έχετε την ηρεμία σας.

aquarius-horoscope-2014-150x150

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διαμορφώνεται λίγο διαφορετικά το κλίμα την εβδομάδα αυτή. Σας δίνονται διέξοδοι και κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες βάζουν σε μια μικρή δοκιμασία την ερωτική σας ζωή. Μια σχέση δυνατή φαίνεται να βγαίνει μέσα από ένα κλίμα νευρικότητας και ασάφειας. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο η τύχη είναι περισσότερο στο πλευρό σας καθώς η ανάγκη να σας αγαπούν και να σας προσέχουν ερωτικά είναι μεγάλη. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα και κάποιες διευκολύνσεις, ενισχύουν το ηθικό σας και κάνουν καλύτερες τις επιδόσεις σας, επαγγελματικά και επικοινωνιακά. Θα έλεγα πως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εκφράσετε τον εαυτό σας σωστά και προνοητικά.

pisces-horoscope-20141-150x150

ΙΧΘΕΙΣ

Κάτι καλό συμβαίνει τις μέρες που ακολουθούν. Το καλό αυτό δίνει μια νέα πιο ευχάριστη τροπή, ίσως όμως και λίγο περιπετειώδη στα ερωτικά σας. Όσοι κάνατε μια νέα γνωριμία πρόσφατα, ίσως σας ενοχλήσει η κριτική των δικών σας. Προκειμένου να μην έχετε γκρίνιες καλό είναι να ζείτε αλλά να μην κοινοποιείτε τα ερωτικά σας, ούτε πως πάνε, ούτε ποιοι τα απαρτίζουν. Διατηρήστε μυστική μια νέα σχέση. Τα αδιάκριτα μάτια θα τη ζηλέψουν. Επαγγελματικά υπάρχει μία πρόκληση που συνεπάγεται μία νίκη αφού προηγηθεί μία «μάχη» την οποία μπορείτε να δώσετε. Μην περιφρονείτε τις απόψεις και τις συμβουλές φίλων που θέλουν πραγματικά να σας βοηθήσουν.

 

 


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 197.73 φορές

Categories:   Κώστας Λεφάκης

Comments

 • GiovannopoulosFotios

  Posted: 12 Ιουλίου 2015 02:47

  GiovannopoulosFotios

  @wwwdonnagr Δεν προβλέπει αν θα υπογραφεί τελικά το Μνημόνιο 3
 • Ilias Anagnostakis

  Posted: 13 Ιουλίου 2015 19:44

  Ilias Anagnostakis

  @wwwdonnagr με την άδεια σου http://t.co/aYFfpcfRty
 • ₯ vanda ♫♀♥♂

  Posted: 15 Ιουλίου 2015 16:53

  ₯ vanda ♫♀♥♂

  την κάτσαμε την βάρκα κουκλίτσα μου @wwwdonnagr
 • Maria Pap

  Posted: 15 Ιουλίου 2015 20:35

  Maria Pap

  Αυτες ειναι προβλεψεις....
 • Γεώργιος.Κς

  Posted: 23 Ιουλίου 2015 03:24

  Γεώργιος.Κς

  @wwwdonnagr εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ................χτενίζεται
 • Σούζη Τρως

  Posted: 18 Οκτωβρίου 2015 03:42

  Σούζη Τρως

  επίκαιρο...

nineteen − 3 =