Donna.gr

Follow Us

Menu

Μοσχαράκι με… μούσμουλα!

Μοσχαράκι με… μούσμουλα!

Μοσχαράκι με… μούσμουλα!

Υλικά

  • 1 κιλό ποντίκι ή ελιά σε μερίδες
  • 1 κιλό μούσμουλα καθαρισμένα
  • ¾ φλ. ελαιόλαδο
  • 1 σφηνάκι γλυκό λευκό κρασί
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδου σε λεπτές φέτες
  • 1 μεγάλη ντομάτα περασμένη από τον τρίφτη
  • 1 κ.γ. κόλιαντρο σε σκόνη
  • φλούδα από 1 πορτοκάλι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σοτάρουμε το κρέας με το ελαιόλαδο
  • Σβήνουμε με το κρασί
  • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας
  • Αλατίζουμε ελαφρά και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά
  • Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε

 


Η ανάρτηση αυτή έχει διαβαστεί 9000 φορές

Categories:   ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Comments